Renders, Apple’ın gelecek haftaki etkinliği öncesinde yeni iPad Pro tasarımını gösterdi

Renders, Apple’ın gelecek haftaki etkinliği öncesinde yeni iPad Pro tasarımını gösterdi


Apple’ın Eylül basın konferansları, her yıl belli başlı sebeplerle şirketin en büyük etkinlikleridir. Apple'ın her yıl genişlemeye devam eden büyük bir ürün kataloğuna sahip olduğu doğru olsa da, iPhone hala şirketin en önemli ve en popüler ürünü olan büyük bir marjdır. Dünyanın dört bir yanındaki Apple hayranları, şirketin gelecek nesil iPhone serisini açıklamak için tüm yıl boyunca beklemekte ve daha sonra milyonlarca insanı satın almak için akın ediyor. Bu sene Apple, yeni iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR'yi tamamladıktan sonra hayranlarını hayal kırıklığına uğratmadı. Apple'ın bugüne kadarki en hızlı ve en güçlü iPhone'larıydılar ve hepsi de iPhone’un geçen yıl iPhone X’da tanıtılan yeni tasarım kimliğini benimsiyorlar.

Tabii ki, Apple, 2018 tatil alışveriş sezonunun öncesinde hayranlar için daha fazla mağazaya sahip. Apple’ın Ekim basın konferansları, iPhone olayları kadar asla hype yapmıyor olsa da, Apple, Ekim’de Ekim’de olduğundan daha fazla yeni ürün üretiyor. Bu yıl, yeni Mac bilgisayarları, yeni nesil AirPod'lar ve yükseltilmiş bir Apple Pencil gibi yeni aksesuarlar ve elbette bir çift tamamen yeniden tasarlanan iPad Pro tabletleri bekliyoruz. Artık, bir koleksiyon koleksiyonu bize önümüzdeki haftaki büyük açılıştan önce Apple’ın yeni iPad Pro tasarımında bize en iyi görünümü verebilir.



Son on yıl boyunca Apple’ın iPhone'ları ve iPad'lerinin ön tarafında yer alan ana düğmenin, tüketici teknolojisindeki en ikonik tasarım öğesi olduğu iddia edilebilir. Gelecek hafta itibariyle, Apple’ın en yeni ve en güçlü iOS cihazlarından kaldırılmış olacak. İPhone X, telefonun önünden sıyrılan ve modern bir “tüm ekran” tasarım için yer açmak için evdeki düğmeyi terk eden ilk Apple cihazıydı. 2018'de piyasaya sürülen her yeni iPhone modeli, iPhone XS, iPhone XS Max ve Cuma günü piyasaya sürülecek iPhone XR gibi ana düğmelerden vazgeçti. Ardından, önümüzdeki hafta 30 Ekim'de Apple, fiziksel bir ev düğmesi olmayan, tamamen yeniden tasarlanmış iki iPad Pro modelini ortaya çıkaracak.



Apple’ın mevcut nesil iPad modelleri, aynı zamanda tanıtılan iPhone modelleri ile bir dizi tasarım özelliğini paylaşıyor. Bununla birlikte, 2018'de Apple’ın iPad Pro serisi, iPhone XS veya iPhone XR gibi hiçbir şeye benzemeyen tamamen yeni bir tasarım kimliğine sahip olacak. Geçmişte birkaç kez yeni tasarım sızıntısı olduğunu gördük ve şimdi Waqar Khan adlı bir YouTube kullanıcısı, önümüzdeki hafta Apple’ın basın toplantısından neler beklediğimizi gösteren bir dizi işleyici oluşturdu.



Hem mevcut 10,5 inç ve 12,9 inç iPad Pro modelleri, yeni düz alüminyum kenarlar, yeni anten hatları, yeni hoparlör yerleşimi, yeni düğme yerleşimleri, Dokunmatik Kimlik yerine Yüz Kimliği ve sözde USB gibi özelliklere sahip yeniden tasarlanan sürümlerle değiştirilecek. Bir Yıldırım limanı yerine C portu. Bununla birlikte, en dikkat çekici değişiklik her iPad'in önündeki yeni tasarım olacaktır. Ana düğme gitti, çerçeveler çok daha dar ve ekran her iPad Pro modelinin yüzünün neredeyse tamamını kaplıyor. Son söylentilere göre, 10,5 inçlik modelin yerini alan yeni iPad Pro, 11 inçlik bir ekrana sahip olacak ve daha büyük model, 12,9 inç'ten 13 inç'e kadar hafif bir çarpma elde edecek.

Apple’ın Ekim basın toplantısı 30. haftada gelecek hafta gerçekleşecek. Bu arada, yukarıda bahsedilen renderleri sergileyen bir video aşağıda görülebilir.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski