Whatsapp"a çok önemli iki özellik geliyor - işte detaylar

Whatsapp"a çok önemli iki özellik geliyor


Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp’a iki yeni özellik geliyor. İşte yeni güncelleme ile birlikte WhatsApp’a gelecek olan yeni özellikler. 


facebook tarafından satın alındıktan sonrasında hızlı büyümesine geçindiren WhatsApp kullanıcılarına yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Kısa bir müddet önce iOS platformu için çıkan güncellemede sohbet arayüzünde bir takım iyileştirmeler oluşturan WhatsApp’ın bir sonraki güncellemesinde sunacağı yenilikler ortaya çıkmaya başladı. 


WhatsApp’a Touch ID Ve Face ID Şifreleme Geliyor!

Gelişmiş sesli mesajlar, daha detaylı durum cevaplar ve karanlık mod şeklinde önemli özellikler üzerinde çalışmalarını sürdüren WhatsApp’ın yeni güncellemede kullanıcılara Touch ID ve Face ID ile programı açma özelliğini de sunacağı ortaya çıktı.
Whatsapp"a çok önemli iki özellik geliyor 1



kullananların parmak izini veya yüzünü göstererek açabilecekleri WhatsApp bu yenilikle birlikte daha güvenilir hale gelecek. Yeni güncelleme ile kullanıma sunulması beklenen bu özelliğin yanında ek olarak karanlık tema desteğinin de WhatsApp’a gelmesi planlanıyor. 
Whatsapp"a çok önemli iki özellik geliyor 2


Apple’ın güvenlik şartları gerekçesiyle kullananların parmak izi ve yüz kimliği detayları hiçbir şekilde WhatsApp ile paylaşılmayacak. Kısa bir müddet içerisinde iOS için WhatsApp’a gelecek olan bu yeniliklerin Android işletim sistemine de gelmesi bekleniyor.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski