Jailbreak İPhone Cihazlarını Yavaşlatıyor mu?

Jailbreak İPhone Cihazlarını Yavaşlatıyor mu?



Son yıllarda iPhone kullanmaya başlayanların pek alakalı olmadıkları Jailbreak konusuyla alakalı güzel bir çalışma yapıldı. Jailbreakten vazgeçemeyen okurlarımızın bu haberimize dikkat etmelerini öneririz.

teknoloji hattı
Jailbreak iPhone performansını etkisinde bırakır mi? Jailbreakli iPhone yavaşlar mı? Bu soruların cevabını iOS işletim sistemi üzerine içerikler üreten bir YouTube kanalı, bizler için cevaplamış. İşte o video;

Jailbreak yapılmış ama etkin olmayan iPhone, Jailbreak olmayan iPhone, Jailbreak yapılıp çok fazla eklenti yüklenmiş iPhone ve Jailbreak yapılıp azca rakamda eklenti yüklenmiş iPhone modellerinin kıyaslamaları videoda yer alıyor.

iPhone X ve iPhone 8 Plus kullanan kanal sahibi, her cihazda teker teker performans testleri yaptı ve sonuçları aldı. Bu neticelara bakılmış olduğunda Jailbreak işleminin iPhone performansını pek fazla etkilemediği görüldü. kontrol neticelerinda yalnızca %1’lik bir ayrım görülüyor. Bu ufak değişimin standart kullanımda ayrım edilme şansı bulunmuyor.

ama Jailbreakli iPhone’a çok fazla eklenti yüklendiği vakit iOS performansındaki düşüş gözle görülebiliyor.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski