Apple airpods ile yapılan gizli konuşmalar duyuluyor mu?

Apple airpods ile yapılan gizli konuşmalar duyuluyor mu?


Apple AirPods ile birlikte gizli saklı konuşmalar duyuluyor olabilir mi?


Apple, her yıl kullananlarının ilerleyen teknolojiden çok iyi bir şekilde yararlanması için gerekli güncellemeleri gerçekleştirmektedir. Bunun yanında, yeni gelen teknolojik araçlar; biroldukca farklı konuda hizmet vermeye adım atmıştır. Bunun en önemli göstergelerinden olan ve birçok farklı Apple aletinda rahatça ahenkli şekilde kullanılan Apple AirPods, bu ürünlerin en başında gelmektedir.

Apple markasının kulaklık boyutunda aştığı bir araç olan Apple AirPodslar, yeni gelen güncelleme ile birçok farklı suali ortaya çıkarttı.
Apple airpods ile yapılan gizli konuşmalar duyuluyor mu?1


Apple AirPods modellerinde yenilik

Apple işitme engellilerin sosyalliklerini arttırmak ve onları gündelik yaşama eklemek için iOS 12 işletim sistemine sahip olan Live Listen özelliğini piyasaya sundu. Böylece artık işitme engelliler telefonlarının sesini çok daha iyi bir halde duyabileceklerdir. fakat görüldüğü üzere bu üretimden sonrasında Apple AirPods ile ilgili biroldukça farklı soru işareti meydana geldi.


Casusluk amacıyla kullanılma şüphesi doğuran bu modelde, mikrofon sesi yakalayıp sesi Apple AirPodslara iletiyor.

Apple AirPods Live Listen özelliğini kullanma

Apple AirPods cihazında Live Listen özelliğini kullanmak için, bu canlı dinleme özelliğinin denetim merkezine eklenmesi gerekir. Bunun için ayarlar bölümüne giren kullanıcılar, denetimleri özelleştir diyerek, işitme simgesinin yanında bulunan + simgesine dokunmalıdır. Ayarları kaydetmek ve öyle kullanmak için de geriye dokunmak ehil olacaktır. kontrol merkezine girerek kulak simgesine dokunulduğu zaman, sistem kullanılmaya başlayacaktır.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski