İOS için en iyi Müzik Uygulamaları

ios-en-iyi-muzik-uygulamalari


Apple iOS için en iyi müzik uygulamaları arasında Bravo Music, Deezer ve Tubidy uygulamasını inceleyelim. iPhone en iyi müzik uygulaması sizce hangisi? İşte iPhone müzik uygulaması sıralaması!


Apple markası, iOS altyapısı kullanarak; ancak kendi müşterilerinin ulaşabileceği bir ortam meydana getirmiştir. Bu sayede App Store içinde birfazlaca farklı müzik uygulaması meydana getirilmiştir. Bu uygulamalar arasından en güzel olanları ise genel hatlarıyla daha çok indirilme ve yorumlanma sayısına göre belirlenmektedir. Hem ücretli bununla birlikte ücretsiz olarak sunulan bu uygulamalarla, müzik dinlemenin hazzı sonuna kadar yaşanacaktır.


Bravo Music Player iOS müzik uygulaması


Youtube platformunda yer alan müzikler ve kliplerin ücretsiz olarak dinlenildiği bu tatbik yardımıyla, arka planda müzik dinlemek iOS cihazları için mümkün hale getirilmiştir. Youtube Premium üyelerinin haiz olduğu arka planda çalma ve video oynatma, bu sayede tüm iOS
kullanıcıları tarafından yaşanacaktır.


Tubidy iPhone müzik uygulaması


Ücretsiz olarak App Store içinden indirilecek Tubidy müzik uygulaması, aynı zamanda rahatça iOS cihazına yapılacak indirmeleri de mümkün hale getirmiştir. rahat bir Arayüzü ve kullanıcı dostu yapısı yardımıyla, artık istenilen popüler şarkılar rahatça erişilecektir. İyi bir iOS müzik uygulaması için, Tubidy çok doğru bir tercih olacaktır.

Deezer Apple müzik uygulaması


50 milyondan fazla müzik parçasının bulunmuş olduğu bir uygulama olan Deezer, bu sayede kişilerin kendi listelerini oluşturmalarına da izin vermektedir. bununla beraber Deezer uygulaması üzerinden istenilen şarkıların paylaşılması da mümkündür.

Kendine özel bir müzik çalar yaratmak isteyen iOS kullanıcıları, App Store üzerinden Deezer indirip, ücretsiz olarak kullanabilir.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski