İOS 12- 12.1.2 Jailbreak haberleri ve güncellemeleri

İOS 12- 12.1.2 Jailbreak haberleri ve güncellemeleri


Apple, Haziran ayında WWDC 2018’de iPhone, iPad ve iPod touch için bir sonraki yeni iOS yazılım güncellemesi olan iOS 12’i piyasaya sundu. Yeni iOS 12 özelliklerinden bazıları şunlardır: gelişmiş performans, kullanıcıların çeşitli kişiselleştirme seçenekleriyle hızlı bir şekilde kendilerini bir Animoji'ye dönüştürmelerini sağlayan Memoji, Fotoğraflar uygulamasında iyileştirmeler, kullanıcılara ve daha birçoklarına otomasyon iş akışları verecek Siri Kısayolları .

Ancak, yeni iOS 12 özelliklerine ve geliştirmelerine rağmen, dosya sistemine erişim sağlayan iFile'yi yüklemek gibi iOS 12'yi jailbreak için hala birçok neden var: Mesaj uygulamasının her yönünü kişiselleştirmenize olanak sağlayan Message Customizer gibi Touch ID ve çok daha fazlasını kullanarak uygulamaları ve klasörleri kilitleyin.


Apple ayrıca bugüne kadar hata düzeltmeleri ve geliştirmeler için iOS 12 için 4 güncelleme yayınladı.

İOS 12 - iOS 12.1.2 Nasıl Jailbreak Yapılır?

Şu anda jailbreak iOS 12 - iOS 12.1.2 için bir jailbreak aracı bulunmamaktadır.

Ancak, iyi haber şu ki, iOS 12 çoktan hapse girdi. KeenLablı güvenlik araştırmacısı Liang Chen, iPhone X'inde çalışan iOS 12'yi jailbreak başardı. Ayrıca ilk iOS 12 jailbreak demosunu yayımladı.

Alibaba'da bir güvenlik mühendisi olan Min Zheng, olası bir iOS 12.1.2 hapishanesi ihtimaline yol açan Twitter'da bir iOS 12.1.2 istismarını gösterdi.

Fake iOS 12 Jailbreak'e Dikkat Edin

Sahte haberler sadece seçimleri etkilemekle kalmaz, jailbreak topluluğu da sahte hapishanelerle hedeflenir. İOS 12'yi jailbreak iddia eden makaleleri ve YouTube videolarını zaten görüyoruz. Yakın zamanda uyardığımız gibi, Flux'lu iOS 12 jailbreak aracı sahte. Bir iOS 12.1.2 olduğunu iddia eden herhangi bir site - iOS 12 jailbreak, bir aldatmacadır, bu nedenle bu aldatmaca sitelerinden uzak durun. Potansiyel olarak iOS aygıtınıza kötü amaçlı yazılım yükleyebilecekleri araçlardan uzak durun. Jailbreak iOS 12 - iOS 12.1.2 için bir araç varsa, ücretsiz olarak sunulacak, ve bunu ilk raporlayan ve jailbreak bağlantısını paylaşan biz olacağız.

Her zaman olduğu gibi, iOS 12.1.2 - iOS 12 jailbreak hakkında daha fazla güncelleme yapacağımız anda size haber vereceğiz. Bu nedenle, ücretsiz Günlük bültenimize kaydolmayı unutmayın, böylece herhangi bir jailbreak haberini kaçırmazsınız.



Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski