Apple AirPods ile Satışları altüst Etti

Apple AirPods-iosturkey


Apple’ın en fazla satış elde eden ürünü iPhone akıllı telefonları. iPhone akıllı telefonlarının satışından çok ciddi bir gelir sağlayan markanın, şimdi ise yeni bir gözdesi var. Bu defa markanın kablosuz kulaklık modellerinin ciddi bir satış rakamına ulaştığı ortaya çıktı. aslen beklentiler de bu yöndeydi. Apple AirPods kulaklıklarının satışlarının çok yüksek seyrettiğini biliyorduk. AirPods Pro modelinden sonra bu durum daha da değişmeye başladı.

AirPods Pro modelinin satışa çıkmasından sonrasında ivme kazanan kablosuz kulaklıklar Apple’ın en fazlaca satan ürünü olmayı başardı. iPhone akıllı telefonlarından da öne geçen bir ürün olarak ünlenen yeni kulaklıklar için satış tahminleri de değişti.

Apple AirPods Liderliğe Oturdu

Beklentilere bakılırsa markanın bu yıl 60 milyon kulaklık satışı gerçekleştirmesi bekleniyordu. Bu rakamla beraber kulaklıklar Apple’ın en fazlaca satan ikinci ürünü olacaktı. fakat son satış sayılarının açıklanmasından sonrasında tahminler değişiklik gösterdi. Yeni tahminlere nazaran Apple’ın kulaklıkları 85 milyon satış sayıına ulaşacak.

Apple AirPods-iosturkey



Bu yıl içerisinde 85 milyon satış sayıına ulaşılması, markanın en fazlaca satan ürününün Apple AirPods kulaklıklar olması anlamına geliyor. Kulaklıkların fiyatı yüksek olsa bile bu kadar çok tercih ediliyor olması, markanın sektörde de önder olması anlamına geliyor. Liderlik aslına bakarsan şu an için Apple’ın elinde ancak böyle devam ederse en yakın rakip ile aradaki farkın daha da açıldığını görmek mümkün olacak.


Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski