İPhone 9 ilk Görselleri internette Ortaya Çıktı - işte O Telefon

iPhone 9 - iostürkiye


Mart ayında tanıtıma çıkacak olan iPhone 9 akıllı telefonları birkaç aydır gündemde. Telefonun çıkışında herhangi bir gecikme olması beklenmiyor. Hal böyle olunca yeni seri için devamlı yeni detayların da ortaya çıkmaya başladığını görüyoruz.

en son yeni akıllı telefonlar için hazırlanmış ola render görsellerinin yayınlandığı mevzusunda malumat verilmişti. Şimdi ise yeni telefonlara ilişik olduğu belirtilen canlı görseller yayınlandı. Canlı görsellerin yayınlanmasının peşinden bu seride nasıl bir tasarım kullanılacağı konusunda yine detaylar ortaya çıkmış oldu.

iPhone 9 tasarımı iyi mi Olacak?

Sızdırılan son görseller de kurmacam konusunda önemli bir değişim olmadığını işaret ediyor. Bu kurmacam bize doğrudan iPhone XR akıllı telefonlarının kurmacamını işaret ediyor. Arka ksıcaklıkmda tek bir kameranın kullanıldığı iPhone XR akıllı telefonlarında olduğu şeklinde arka ksıcaklıkmda geniş lenslerin kullanıldığı tek bir kamera öne çıkmakta.

Bunun dışında Apple logosunun da yeniden iPhone 11 modellerinde olduğu gibi birazcık daha aşağı doğru taşındığını görüyoruz. Beyaz renkli olan telefonun monitör kısmı görsellerde imajlenmiyor sadece ekran konusunda da iyi mi bir kurmacam beklendiğini biliyoruz. ekran kısmında üst ve alt çerçeveler alanında geniş bir akıllı telefon sunulması söz konusu olacak.

iPhone 9 - iostürkiye



iPhone 8 kurmacamını yansıtmasını beklediğimiz telefonların köşe kısımlarında ise daha net bir kesim bulunduğunu göreceğiz. Köşeler bölümünda yeni modellerden çok iPhone 8 ve iPhone 7 akıllı telefonlarına yakın bir telefon laf mevzusu olacak şeklinde duruyor.

Şimdilik bu bilgilerin netlik kazanacağı tanıtımın ne zaman bulunduğunu bilemiyoruz. Resmi bir izahat olmasa da tanıtımın 31 Mart gününde yapılması beklentisi var. iPhone 9 için sızıntılar bu yönde.


Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski