Apple Watch 6 Hakkında Yeni Bilgiler Var

Apple Watch 6 Hakkında


Apple’ın yeni akıllı saat modellerinde yer alacak özellikler için Ming Kuo tarafınca açıklamalar yapılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde saatin özelliklerini yayınlayan yeni raporun peşinden şimdi ise seride yer alması beklenen özellikler için önemli bilgiler ortaya çıktı.

Buna bakılırsa yeni seri akıllı saatlerde Apple S6 işlemcileri bulunacak. Yenilenmiş olan işlemciler yardımıyla saatin çok daha hızlı bir halde eşleştirme sunması planlanıyor. Çok hızlı bir şekilde eşleştirme sunacak olan akıllı saatin, pil mevzusunda da daha uzun süre dayanması sağlanacak. aslına bakarsan Apple S5 çiplerinde bu yönde bir özelleştirme yapılmıştı. Şimdi ise yeni işlemcilerle birlikte daha iyi bir pil yönetimi karşımıza çıkacak.

Apple Watch 6 Kandaki Oksijen Seviyesini Doğru Tespit Edecek

Yeni akıllı saat modelinin teknik özellikler açısından da iyileştirilmesi umut ediliyor. öteki modellerde yer edinen EKG özelliği ilk değişiklik olacak. EKG özelliğinde daha geniş aralıklarla ölçüm yapılması sağlanacak. Daha geniş aralıklarla ölçüm yapılmasıyla beraber EKG ölçümünde doğru neticelerin sunulması da sağlanacak.

Saatin EKG özelliği için meydana getirilen geliştirmenin dışında bir de gelişmiş kan basınç ölçerin bulunduğunu göreceğiz. Akıllı saatin kan basınç ölçümlerinde kullanılacağı ve kandaki oksijen seviyesini de tespit edeceği mevzusunda bilgiler var. ancak bu özellikler bile Apple Watch 6 modelini rakiplerinden ayıracak gibi gaslıküyor.

kurmacam kısmına geçtiğimiz vakit da yenilenmiş bir modelin gelebileceği söyleniyor. Bu zamana kadar kullanılan kare şeklinde tasarımın yerine bu modelde dairesel bir tasarıma yer verilmesi söz konusu olabilir.

Daha önce dairesel tasarımın iyi mi olacağı konusunda bazı paylaşımlar yapılmatı. Bu paylaşımlarda kavisli ve tam dairesel bir akıllı saat kurmacamı görmüştük. Kare yerine bu yönde bir kurmacam sunulması demek Apple’ın köklü bir değişiklik sunması anlamına geliyor.

Apple Watch 6

Apple Watch 6 Hakkında


Tamamen dairesel tasarım kullanılacağı iddialarını güçlendiren bazı raporlar da var. son olarak ekran teknolojisinin microLED olacağı konusunda bazı bilgiler paylaşılmıştı. Bu bilgilerle birlikte kavisli monitörün gelmesi laf mevzusu olabilir.

MicroLED vizyonun daha yüksek px değerine sahip olacağı ve çözünürlük değerinin de daha yüksek olacağı iddiası var. Şimdilik Apple Watch 6 için paylaşılan bu bilgilerin doğrulanmadığını belirtelim. Apple’ın iPhone 12 tanıtımı sırasında yeni akıllı saatleri için de tanıtım yapması planlanıyor.

Demek oluyor ki yeni akıllı saat modellerinin çıkışı için Eylül ayını beklememiz gerekecek. Fiyatı ve diğer özellikleri merakla bekliyoruz.


Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski