İOS 13.4 Public Beta 4 Bütün Kullanıcılar için Yayımlandı!



Apple’ın yeni beta sürümleri için yayın yapılmaya başladı. Geçtiğimiz hafta iOS 13.4 Beta 3 sürümü kullanıma sunulmuştu. İlk olarak geliştiriciler için sunulan yeni betanın hemen daha sonra tüm kullanıcılar için kullanıma alındığını gördük. iOS 13.4 Beta 4 sürümü de aradan geçen bir haftalık bir müddet sonra kullanıma girmiş oldu. Yeni beta sürümünün kullanıma girmesinin peşinden bu sürümde iyi mi değişiklikler olacağı konusunda da bilgiler ortaya çıktı.

iOS 13.4 Beta 4 Kullanımda

Yeni sürümle beraber çok önemli bir değişim sunulmuyor. Yeni sürümün genel hatlarıyla hata iyileştirmeleri üzerine odaklandığını görüyoruz. Eski beta sürümü kullanıcıları için bu seride 160 MB şeklinde bir dosya boyutu var.

İOS 13.4  Public Beta 4 emoji



laf mevzusu sürümle birlikte ilk olarak yeni memojilerin dikkat çektiğini görüyoruz. Yeni karakterlerin geldiğini gördüğümüz sürümde mail için buton düzenlemeleri de dikkat çekmekte. Yanıtlama ve mail silme butonlarının tam olarak birbirlerinden ayrıldığı görülüyor. Silme seçeneği en sola taşınmış yanıtlama seçeneği ise en sağa yerleştirilmiş durumda. Bu mevzuda önemli bir değişim yok. zaten iOS 13.4 Beta 3 sürümünde de benzeri bir düzen yapılmatı.

iCloud Drive klasör paylaşımı özelliğinin de öne çıktığı yeni beta sürümünün NFC desteği mevzusunda da öne çıktığını ekleyelim. NFC desteğine haiz olan vasıtalar için iPhone ve Apple Watch akıllı saatleri araba anahtarı olarak kullanılabilecek. Yeni betada da bu yönde bir düzen olduğunu görüyoruz.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski