İOS 14 için multitasking Özelliği Ortaya Çıktı!

İOS 14-iostürkiye.blogspot.com


iOS 14 işletim sistemi için hazırlıklar devam ediyor. Bu yılın Haziran ayında tanıtılması beklenen yeni işletim sistemi sürümünün, iOS 13 serisine göre çok daha kararlı bir sürüm olması planlanıyor. Öyle ki Apple’ın bu konuda taktik değişikliğine gittiğini biliyoruz.

firma yeni seri işletim sisteminde yanlışız bir kullanım sunabilmek ismina düzenlemeler meydana getirecek ve beta süreç testleri de buna gore düzenlenecek. Hatayı en aza indirmek adına yapılacak olan güncellemeler bir yana, menüler bölümünda da çok daha farklı bir kurmacamın geleceği iddia ediliyor. bu noktada en son iOS 14 işletim sisteminde çoklu vazife penceresini iyi mi gözükeceğini gösteren görseller paylaşıldı.

iOS 14 Serisinde Çoklu görev Penceresi nasıl Gözükecek?

Paylaşılan bir videoda iOS 14 işletim sisteminde çoklu görevlerin nasıl imajleneceği görülüyor. Video bakmış olduğumız zaman vazife pencerelerinin sıralı bir şekilde imajlendiğini görmekteyiz. Hem üst ksıcaklıkmda aynı zamanda alt kısımda sıralı bir halde vazife pencereleri sunulacak.

Bu vazife pencereleri içerisinde kullananların düzenlemeler yapması da mümkün olacak. Tek bir kaydırma hareketi ile pencereleri kapatmak ve böylece arka plandaki uygulamaları boşlamak olası olacak.

iOS 14 serisine ait olduğu iddia edilen bu imajlerde gösteriyor ki menüler bölümünda önemli değişimler bizi bekleyecek. kurmacam bölümünda yapılacak olan değişiklikler bir yana, genel görüntüler kısmında da önemli değişimler söz mevzusu olacak.


tüm bu güncellemelerin iOS 14 kullanmasını nasıl değiştireceği ise başka bir merak konusu. Bu mevzuda resmi açıklamaların yapılmasını beklemek gerekiyor. Haziran ayında yeni sürümün duyurulduğunu göreceğiz. Yeni sürümün duyurulmasının arkasından menülerde meydana getirilen kurmacam değişikliklerini de daha yakından değerlendireceğiz.


Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski