Samsung Galaxy S20 ön siparişleri gönderilmeye başlandı

Samsung Galaxy S20 ön siparişleri gönderilmeye başlandı


Samsung ve ABD'deki büyük ağ operatörleri Galaxy S20 ön siparişlerini göndermeye başladı. Birkaç müşteri FedEx ve Samsung veya diğer dağıtım iş ortaklarından Galaxy S20'lerinin sevk ettiğine dair bir bildirim aldı ve 2-3 Mart'a kadar alacaklar, bu da telefonun resmi çıkış tarihinden üç ila dört gün önce.

Gönderim bildirimini alan müşterilerin çoğu, 21 Şubat'ta açılır açılmaz cihazı önceden sipariş etmişti. Samsung, amiral gemisi Galaxy cihazlarının ön siparişlerini, resmi yayınlanmasından en az birkaç gün önce gönderme eğilimindedir. Ancak bu sefer, şirket Galaxy S20 ön siparişlerini resmi çıkış tarihinden yaklaşık bir hafta önce gönderdi.

Galaxy S20, S20 + veya Galaxy S20 Ultra'yı satın almayı düşünüyorsanız, cihazı önceden sipariş etmek için hala zamanınız var. Nereden ön sipariş verdiğinize bağlı olarak, ücretsiz Galaxy Buds +, ek ticaret indirimi ve daha fazlasını alacaksınız. Örneğin Amazon, Galaxy S20 ön siparişleriyle yaklaşık 230 $ değerinde güzellikler topluyor.

Galaxy S20 serisi, dünyanın en önemli pazarlarında resmi olarak 6 Mart'ta piyasaya sürülüyor. Şu an itibariyle, cihaz resmi olarak sadece Güney Kore'de satışa sunuldu.



Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski