Güney Kore'nin ikinci Apple Store'u yakında Yeouido'da açılıyor

 

Güney Kore'nin ikinci Apple Store'u yakında Yeouido'da açılıyor


Apple, Güney Kore'de ikinci perakende mağazasını açmaya hazırlanıyor. Seul'ün ana finans bölgesinde bulunan Apple Yeouido, doğrudan satış ve desteği yepyeni bir topluluk için erişilebilir hale getirecek.


 
Apple, Güney Kore'deki müşterilerini ilk kez 2018'de Seul'ün Gangnam bölgesinde Apple Garosugil'in açıldığı zaman karşıladı. Aynı deneyim, Han Nehri ile sınırlanmış ve Myeong-dong alışveriş bölgesinin güneybatısında bir ada olan Yeouido'ya da geliyor.



Apple Yeouido, IFC Seul'ün köşeli ofis kulelerinin hemen altında ve ikonik 63 Binası'nın yakınında kapalı bir alışveriş merkezi olan IFC Mall Seoul'un L1 bölgesinde yer almaktadır. Alışveriş yapanlar alışveriş merkezine Yeouido Park'tan sadece birkaç adım ötede cam bir çardaktan giriyor. Üç kat moda, sinema ve yemek yerin altına sıkışmış durumda.

Gelecekte ziyaretçiler, Apple'ın mağazanın çevresini ilgilendiren eğitici ve yaratıcı Today at Apple oturumlarına ev sahipliği yapmasını bekleyebilir.

Apple, açılışı duyurmak için web sitesinde eğlenceli duvar kağıtları ve bir animasyon yayınladı.

Apple Yeouido




Tüm yeni Apple Store açılışları gibi, Apple Yeouido, azaltılmış kapasite ve maske gereksinimi dahil olmak üzere katı güvenlik kurallarına uyacaktır. Apple Garosugil, Büyük Çin dışında salgın sırasında yeniden açılan ilk Apple Store'du ve Apple’ın küresel yeniden açılma stratejisi için önemli bir sinyal kulesi görevi gördü.


Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski