unc0ver Ekibi Yeni Jailbreak Aracı olan Substitute v2.0 Duyurdu

 

unc0ver  Substitute v2.0


Unc0ver Ekibi, FreeTheSandbox ve ZecOps'un son zamanlarda iOS ve iPadOS sürümleri 13.5.1-13.7 için destek içeren yeni bir tfp0 istismarını yayınlamasına rağmen olağanüstü sessiz kaldı, ancak bu sessizlik oldukça ilgi çekici bir duyurunun ardından bu Pazar akşamı kırıldı.

Unc0ver Ekibi tarafından bir Tweette paylaşılan ve unc0ver lider geliştiricisi Pwn20wnd tarafından retweetlenen duyuru, ekibin tüm bu zaman boyunca tam olarak ne üzerinde çalıştığını ortaya koyuyor - Değiştirmenin yeniden işlenmiş bir sürümü:

unc0ver Substitute v2.0 Jailbreak




unc0ver Substitute v2.0 Jailbreak Aracı Hangi ios Sürümlerini Desteklyor.


Sürüm 2.0 olarak adlandırılan Substitute V2.0'un yaklaşan sürümü, iOS ve iPadOS sürümleri 11'den 14'e kadar hem checkra1n hem de unc0ver jailbreak ile uyumlu olacak. Unc0ver Ekibi, yeni bir ince ayar enjeksiyon sistemi ile birlikte benzeri görülmemiş uygulama yükleme hızı iyileştirmeleri getireceğini açıkladı sistem kaynaklarını önemli ölçüde daha az talep etmelidir.

Görünüşe göre bu, performans manyaklarının kaçırmak istemeyeceği bir güncelleme.

Unc0ver Ekibi, pek çok kişinin şüphesiz merak ettiği bir soru olan FreeTheSandbox'ın en son tfp0 istismarı için destek ekleyip eklemeyeceğini henüz onaylamadı. Şu anda, rakip Odyssey jailbreak'i destekleyen tek araç.


Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski