Amazonda Apple Watch Series 6 indirim Fırsatları

Amazonda Apple Watch Series 6 indirim ve Apple Watch SE'de bazı harika indirimler sunuyor. En son Apple Watch'u satın almayı planlıyorsanız, şimdi doğru zaman gibi görünüyor. Apple Watch Series 6 339 dolar, Apple Watch SE ise 249.99 $ dolar.

Fırsat yalnızca Apple Watch Series 6 (Ürün) RED Kırmızı modeli için geçerlidir. Bu, şimdiye kadarki en ucuz Apple Watch Series 6. Ayrıca Amazon, Noel için teslim edileceğini söylüyor. Bununla birlikte, diğer renklerde Apple Watch Series 6 349 $ dolardan satışa sunuluyor.

Amazonda Apple Watch Series 6 indirim Fırsatları


Apple Watch Series 6 (Ürün) RED 40mm GPS - 339 $ - fırsat sayfasına git (60 $ İndirim)
Apple Watch Series 6 44 mm GPS - 379 $ -fırsat sayfasına git(50 $ İndirim)

Apple Watch SE'de Amazon Fırsatları


Apple Watch SE 40 mm GPS 249 $ - fırsat sayfasına git (30 $ İndirim)
Apple Watch SE 44 mm GPS - 269 $ - fırsat sayfasına git (40 $ İndirim)

 

Apple, Time Flies etkinliği sırasında Apple Watch Series 6 ve Apple Watch SE'yi duyurdu. Apple Watch Series 6, kullanıcıların oksijen satürasyon seviyelerini ölçerek fitness seviyelerini anlamalarına yardımcı olan bir Kan Oksijen Sensörü ile piyasaya çıktı. Aynı zamanda selefine göre çok daha parlak bir Her Zaman Açık ekrana sahiptir. Son olarak, en yeni Apple Watch da hızlı şarj özelliğine sahip.

Apple Watch SE, temel özellikleri sunan ekonomik bir akıllı saat olarak konumlandırılmıştır. Diğer bir deyişle, Apple Watch SE, en iyi özelliklerden bazılarını nispeten uygun bir fiyat etiketi ile sunuyor. Performans, Apple Watch Series 5 ile karşılaştırılabilir olduğu için Apple Watch Series 3'ten daha iyidir.

Sizden duymak istiyoruz


Apple Watch Series 6 veya Apple Watch SE'yi aldınız mı? Öyleyse, şu ana kadar giyilebilir cihazı nasıl buldunuz? Bir yorum bırakın ve deneyiminizi paylaşın.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski