Apple, 2020'nin en iyi App Store uygulamalarını ve oyunlarını duyurdu

Apple bugün, iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV ve Mac için olağanüstü uygulama ve oyunları ödüllendiren 2020 App Store En İyi ödülünün kazananlarını açıkladı. Şirket ayrıca 2020'nin en popüler uygulamalarının geleneksel listesini paylaştı.



2020'nin En İyi Uygulamaları


Uyan! bağımsız geliştirici Andres Canella tarafından geliştirilen 2020'nin en iyi iPhone uygulaması seçildi. Uygulama, ev ofislerinde ve sınıflarda herkes tarafından yapılabilecek hızlı ve hafif egzersizler getiriyor.

Popüler ZOOM görüntülü sohbet uygulaması, dünyanın her yerinden öğrencilerin pandemi sırasında evlerinden öğrenmeye devam etmelerine izin verdiği için 2020'nin en iyi iPad uygulaması seçildi. ZOOM ayrıca 2020'de App Store'da en çok indirilen ücretsiz uygulama oldu.

Mac için Fantastical by Flexibits, App Store'da bulunan 2020'nin en iyi uygulaması seçildi. Uygulama, macOS kullanıcıları için toplantıları, görevleri yönetmek ve farklı platformlar arasında her şeyi senkronize etmek için gelişmiş özellikler sunan popüler bir takvim alternatifidir.

Disney + yılın Apple TV uygulaması ödülünü kazanırken, kullanıcıların odaklanmasına, rahatlamasına ve uyumasına yardımcı olmak için tasarlanan bir uygulama olan Endel, Apple Watch için 2020'nin en iyi uygulaması seçildi.

 

[caption id="attachment_720" align="alignnone" width="290"] En-iyi-2020-macbookpro[/caption]


2020'nin En İyi Oyunları


Apple, App Store'da bulunan oyunlara adanmış yıllık ödülünde başka bir kategoriye sahiptir. Bu yıl açık dünya oyunu Genshin Impact, en iyi iPhone oyunu seçildi. Apple, iPad için yılın oyunu olarak Riot Games'ten Legends of Runeterra'yı seçti.

Bir dedektif RPG oyunu olan Disco Elysium, yalnızca Mac App Store'da bulunanlar dikkate alınarak Mac için yılın oyunu seçildi. Ve son olarak, Apple TV için Dandara Trials of Fear yılın oyunu seçildi. Dandara Trials of Fear, Brezilyalı bir stüdyo tarafından geliştirildi ve 2D bir evrende çeşitli zorluklar getiriyor.

[caption id="attachment_721" align="alignnone" width="300"] 2020'nin En İyi Oyunları[/caption]

Apple ayrıca, şirketin abonelik oyun platformu olan Apple Arcade'de bulunan en iyi oyunu seçti. Sneaky Sasquatch 2020 seçimiydi. Oyun geçen yıl piyasaya sürüldü ve kamp alanlarında dolaşarak, piknik sepetlerinin soğutucularından yiyecekler yiyerek, gölde balık tutarak ve daha pek çok şey yaparak "bir sasquatch hayatını yaşamanıza" izin veriyor.

2020'nin Uygulama Trendleri


Apple, 2020'den itibaren iPhone, iPad, Apple TV, Apple Watch ve Mac için en iyi uygulama ve oyunlara ek olarak, App Store'da bulunan diğer bazı harika uygulamaları da vurguladı. Buna Shine, Her Şeyi Açıkla Beyaz Tahta, Caribu, Pokémon GO ve ShareTheMeal dahildir.

Kullanıcılar ayrıca App Store Today sekmesinde 2020'nin en iyi uygulamalarını ve oyunlarını içeren iki liste bulacaklar - bu da ZOOM, TikTok, Aramızda ve Call of Duty: Mobile'ı sıralamanın en üstüne getiriyor.

Bu uygulamaların arkasındaki geliştiriciler, diğer tarafına kazananın adının işlendiği alüminyum bir App Store simgesi ile ödüllendirilecek.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski