Apple 2020 için mağazasında son bir donanım sürprizi yaşanabilir

Apple 2020, 8 Aralık Salı günü yeni bir ürünü duyurmaya hazırlanıyor olabilir.
Sızan bir not, Apple'ın teknisyenlere önümüzdeki Salı günü saat 17: 30'da AppleCare ile ilgili değişikliklere hazırlanmalarını söylediğini ortaya koyuyor. Apple, iPhone 12 ortaya çıkmadan hemen önce bu talebi sonlandırdı.
AirTags veya AirPods Studio'nun Salı günü basın bülteniyle açıklanması mümkündür.

Apple 2020, yeni Apple Watch, iPhone, iPad ve Mac modellerini tanıtmak için son üç ayda üç sanal etkinliğe ev sahipliği yaparak yılların en büyük donanım sürüm sezonlarından birini tamamladı. Apple'ın en son etkinliğinin - "Bir şey daha" sloganı, Apple'ın 2020'de yapacağı tüm duyuruları yaptığını öne sürüyor gibiydi, ancak bu hafta MacRumors tarafından alınan bir dahili not, bununla ilgili son bir şeyi ima edebilir. ay.


MacRumors'a göre,


Apple kısa süre önce servis sağlayıcılara bir not gönderdi ve AppleCare değişikliklerinin 8 Aralık Salı günü PT saatiyle 5: 30'da planlandığını bildirmek için. Not, teknisyenlere "yeni ürün SKU'ları, yeni / güncellenmiş ürün açıklamaları ve yeni / güncellenmiş ürün fiyatlandırması" için hazırlanmalarını söyledi.

Sitenin açıkladığı gibi, Apple geçmişte ürün duyurularından önce benzer notlar yayınladı. Apple, iPhone 12'nin tanıtılmasından sadece günler önce, teknisyenlere, etkinlik başladığında 13 Ekim'de saat 10: 00'da gerçekleşecek olan AppleCare ile ilgili değişikliklere hazırlıklı olmaları gerektiğini söyledi.

Apple'ın planladığı başka bir sanal etkinlik olması pek olası görünmüyor, özellikle de haftanın bittiğini ve şirketin herhangi bir davetiye gönderemediğini göz önünde bulundurarak, ancak 5:30 PT / 8:30 ET, Apple'ın paylaşmayı seçtiği zaman oldu. geçen Mart ayında ikinci nesil AirPods, geçen Kasım 16 inç MacBook Pro ve geçtiğimiz Mayıs ayında yeni 13 inç MacBook Pro dahil olmak üzere yeni ürünleri duyuran çevrimiçi haber odasında basın bültenleri.

Bu, Apple'ın Salı günü yeni bir ürün çıkaracağının garantisi değil, ancak daha önce birden fazla Apple duyurusunu doğru bir şekilde bozan Twitter kullanıcısı @ L0vetodream'in son tweetiyle aynı çizgide. Sızıntı 14 Kasım'da Apple'ın "bir Noel sürprizi" hazırladığını söyledi ve bunun "kış için iyi" olacağını söyledi. Apple'ın yılın soğuk aylarında kullanıma yönelik olarak ne planlayacağı belli değil, ancak AirTags takip cihazları ve AirPods Studio kulak üstü kulaklıklar da dahil olmak üzere birçok cihazın geliştirme aşamasında oldukça ileride olduğunu biliyoruz. tasarımlarını iOS beta kodunda ortaya çıkardı.

Apple, sır saklama konusunda eskisi kadar yetenekli olmayabilir, ancak önümüzdeki hafta yeni bir ürün duyurulacaksa, oldukça iyi gizlenmiş durumda. Öğrenmek için 8 Aralık PT 5: 30'a kadar beklememiz gerekecek.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski