Apple 2022 de Katlanabilir iPhone'u Başlatabilir

Apple 2022 de Katlanabilir iPhone'u Başlatabilir Apple haricinde, hemen hemen tüm diğer büyük akıllı telefon Merkaları katlanabilir cihaz kervanına Katıldı. Apple'ın katlanabilir bir iPhone üzerinde çalıştığına dair söylentiler olsa da, şimdiye kadar varlığı veya lansmanı hakkında somut hiçbir şey sızdırılmadı. Şimdi, yeni bir DigiTimes raporu, Apple'ın "2022'de katlanabilir akıllı telefon sektörüne adım atacağını" iddia ediyor.

Rapor ayrıca, LG Display ve Japan Display'in OLED üretim çabalarını artırmasına neden olan akıllı telefonlarda OLED panellerin artan şekilde benimsenmesinin altını çiziyor. OLED panellere olan talep salgının ardından sıçradı ve benimsenmesi, iPhone 12 serisinin teknolojiye tamamen geçiş yapması tarafından da yönlendirildi. Hareket aynı zamanda diğer Markalar orta sınıf ve birinci sınıf akıllı telefonları için OLED panelleri benimsemesine yol açtı. OLED teknolojisinde lider olan ve pazar payı bakımından hakim olan Samsung Display, 2020'nin ikinci yarısında OLED üretim kapasitesini 900.000 adede çıkardı.

 

Samsung Electronics, esnek OLED paneller kullanılarak inşa edilmiş üç katlanabilir akıllı telefonu piyasaya sürdüğü için, Digitimes Research, Apple'ın 2022'de katlanabilir akıllı telefon sektörüne girerek esnek OLED ekranlara olan talebi artıracağına inanıyor.

Apple, iPhone ile ilgili katlanabilir birkaç patente sahiptir. Şirketin, bu yılın başlarında test edilmesi için Foxconn'a katlanabilir iPhone'lar da gönderdiği bildirildi. Leaker Jon Prosser ayrıca Apple’ın mevcut iPhone prototipini detaylandırarak iPhone 11 benzeri bir tasarıma ve yuvarlak paslanmaz çelik kenarlara sahip olduğunu söyledi. İlginç bir şekilde, cihaz, Samsung ve diğerleri gibi gerçek bir katlanabilir ekran kullanmak yerine bir menteşe üzerinde iki ayrı ekran paneline sahipti.

Senden duymak istiyoruz


Apple'ın 2022'de katlanabilir bir iPhone piyasaya sürüp sürmeyeceği hala tartışmaya açık. Bununla birlikte, şirketin katlanabilir iPhone'ların prototipini oluşturduğu ve piyasaya sürülmesinin, katlanabilir ekranların ne kadar kullanışlı ve pratik olduğuna bağlı olacağı açık. Apple'ın bundan birkaç yıl sonra katlanabilir bir iPhone'u piyasaya sürmesini dört gözle bekliyor musunuz?

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski