TikTok kullanıcıları üçretsiz 4 ay Apple Music'e sahip olabilirler

TikTok kullanıcıları üçretsiz 4 ay Apple Music'e sahip olabilirler Kısa süre önce Shazam'ın yeni kullanıcılara beş aya kadar ücretsiz Apple Music aboneliği sunduğunu bildirmiştik, ancak Apple'ın pazarlama stratejilerinde daha da agresifleştiği görülüyor. Şirket, yeni bir özel teklifte dört ay ücretsiz Apple Music sunmak için TikTok ile ortaklık kurdu.


The Apple Post tarafından keşfedildiği üzere Apple, TikTok'ta iOS'ta TikTok uygulaması aracılığıyla abone olan kullanıcılar için Apple Music'te dört aylık ücretsiz bir deneme sunan yeni bir kampanya yürütüyor. Reklam, TikTok'tan viral müzik içeren Apple Music çalma listelerini tanıtıyor ve ardından kullanıcılar için ücretsiz deneme süresi sunuyor.

Yepyeni resmi TikTok= çalma listelerine göz atın. Dinlemeye başlamak için dört ay ücretsiz Apple Music alın. Şimdi kullanın. Yalnızca yeni üyelikler için dört ay ücretsiz.

Apple ücretli aboneliğin deneme süresinin sonunda otomatik olarak ücretlendirileceğini söylediği için teklif, kayıtlı bir ödeme yöntemine sahip geçerli bir Apple Kimliği ile kullanılmalıdır. The Apple Post'a göre TikTok, uygulama içi bildirimler aracılığıyla Apple Music teklifinin de reklamını yapıyor.

Teklifi almak için TikTok uygulamasında Apple Music reklamını zorlamanın bir yolu olup olmadığı veya kullanıcıların rastgele seçilip seçilmediği açık değildir. Kampanya Ocak 2021'e kadar sürecek ve birkaç farklı ülke için geçerli olacak.

Bu yeni Apple Music

Bu yeni Apple Music teklifini TikTok'ta buldunuz mu? Aşağıdaki yorumlar bölümünde bize bildirin.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski