Apple Geliştiricileri Küçük İşletme Programına Kabul Ediyor

Apple Geliştiricileri Küçük İşletme Programına Kabul Ediyor Apple'ın Küçük İşletme Programı kapsamında geliştirici uygulamalarını kabul etmeye başladığı bildiriliyor.

Program için başvurular geçen ay yayına girdi ve geliştiriciler artık Apple'dan onay e-postaları alıyor. Cupertino merkezli dev, Kongre'nin şirkete karşı antitröst suçlamaları düzenlemesinin ardından bu programı başlattı.

Program kapsamında, Apple’ın uygulama içi satın alma komisyonundan yılda 1 milyon dolardan az kazanan geliştiriciler, normal% 30’dan% 15 daha düşük bir oranın keyfini çıkarabilirler. Apple bunu not ediyor Apple Geliştiricileri Küçük İşletme Programına

 

 

1 milyon dolarlık rakam komisyon sonrası esasına dayanmaktadır. Bu, geliştiricilerin, Apple kesintisini aldıktan sonra gelirleri 1 milyon doları aşıncaya kadar program için uygun oldukları anlamına gelir.

Geliştiriciler bu programa otomatik olarak hak kazanmaz. Apple, 1 Ocak 2021 başlangıç ​​tarihi itibarıyla bu programdan yararlanmak için 18 Aralık 2020 tarihini belirledi. Şimdiye kadar kaydolmadıysanız endişelenmeyin. Apple notları

Gelirleriniz, kaydınızın onaylandığı mali takvim ayının bitiminden on beş (15) gün sonra ayarlanacaktır. Örneğin, kaydınız 10 Şubat 2021'de onaylanırsa, geliriniz 14 Mart 2021'den itibaren ayarlanır.

Apple, geliştiricilerin yaklaşık% 98'inin Küçük İşletme Programından yararlanma olasılığının yüksek olduğunu söylüyor. AppFigures'tan bir rapor şöyle diyor:

 

Apple, geliştiricilerinin% 98'inden fazlasını% 50 daha mutlu etti.


Fortnite yapımcısı Epic ile mücadelesinin sıcaklığından yeni çıkan Apple, Apple'ın Küçük İşletmeler olarak adlandırdığı App Store ücretini düşürmeyi amaçlayan yeni bir program duyurdu. Hemen hemen herkes küçük bir işletme ve 2019'da% 2'den azı 1 milyon dolardan fazla kazandı.

Düşüncelerinizi Bizimle Paylaşın


Apple'ın küçük geliştiriciler için komisyon oranlarını düşürmesi hakkındaki düşünceleriniz neler? Programa başvuran bir geliştirici misiniz? Onaylandın mı? Aşağıdaki yorum bölümünde bize bildirin!

1 Yorumlar

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski