Apple Music iOS 14.3 ile animasyonlu albüm özelliği Geldi

Apple Music iOS 14.3 ile animasyonlu albüm özelliği Geldi Apple, önümüzdeki günlerde iOS 14.3'ü halka sunmaya hazırlanırken, şirket şimdi Apple Music aboneleri için yeni bir özellik sunuyor. En son iOS beta sürümünü çalıştıran kullanıcılar, artık Apple Music'te animasyonlu çizimler içeren bazı albümler olduğunu fark ettiler.


Şirket, iOS 14 geliştirme sırasında Apple Music'teki öne çıkan çalma listesi sanat eserlerine bazı animasyonlar eklemişti, ancak tek tek albümler için hiçbir şey değişmemişti - en azından şimdilik.

Bir 9to5Mac okuyucusuna göre Apple, şu anda yalnızca geliştiriciler ve beta test kullanıcıları tarafından kullanılabilen iOS 14.3 ve macOS Big Sur 11.1 ile Apple Music'te animasyonlu albüm resimlerini deniyor. Halihazırda hareketli çizimler içeren bazı albümler olduğunu ve bunların iOS 14.3 ve macOS Big Sur 11.1'e özel olduğunu doğrulayabildik.

Aygıtlarınızda zaten iOS 13.4, iPadOS 13.4 veya macOS Big Sur 11.1 kullanıyorsanız, Pearl Jam’in Gigaton ve Big Sean’ın Detroit 2 gibi albümlerinde yeni animasyonlu resimleri çalışırken görebilirsiniz. İPhone'da animasyonlu çizimler ekranın yarısını kaplarken, iPad ve Mac'teki normal albüm çizimleriyle aynı boyuta sahipler.

Apple Music iOS 14.3 'teki yeni animasyonlu albüm sanat eserlerini gösteren kısa bir video:

Apple'ın bu yeni özellikle hangi diğer albümleri tanıtmayı seçtiği belli değil, ancak animasyonlu çizimler muhtemelen gelecekte büyük albüm sürümleri için mevcut olacak.

iOS 14.3'ün önümüzdeki hafta başlarında halka sunulması bekleniyor.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski