ios 14.3 Jailbreak Nasıl Yapılır? Checkra1n on Windows

 

ios 14.3 Jailbreak Nasıl Yapılır? Checkra1n Jailbreak (PC / Jailbreak yöntemi)
TaigOne
TweakMo
Bilgisayar olmadan çevrimiçi olarak iOS 14.3 jailbreak olasılığı nedir? Bu yöntemlerin her birini tartışırken öğrenelim.

İOS 14.3 için Checkra1n Jailbreak


Bu, iOS 14.3 PC jailbreak yöntemidir. Checkra1n jailbreak, iPhone güvenlik açığına dayandığından, bu iOS 14.3 için iPhone Jailbreak olarak düşünülebilir. Tüm jailbreak severlerin istediği gibi, şimdi Checkra1n jailbreak kullanarak iOS 14.3 beta 3 ve iPadOS 14.3 Beta 3'ü başarıyla jailbreak yapabilirsiniz.


Checkra1n Jailbreak aracını indirin



Windows'ta Checkra1n kullanarak Jailbreak yapabilir miyim?


Checkra1n Windows veya Checkra1n Linux çözümü arıyorsanız, bootra1n, ra1nstorm, webra1n veya herhangi bir özel Checkra1n Jailbreak yapısını deneyebilirsiniz. Aşağıdaki sayfadan iOS 14.3 Bootra1n Jailbreak hakkında daha Bilgi Alın ve Bootra1n'i indirin ios 14.3 Jailbreak Nasıl Yapılır? Öğrenin.

iOS 14.3 Jailbreak iPhone 12 ve iPhone 11


Bu, iPhone 12 jailbreak ya da iPhone 12 için jailbreak olduğu için ilgi çekicidir. A14 Biyonik çipin ileri teknolojisi, bu jailbreak bulgusunun en zor kısmı. Twitter'da iBSparks'ın yayınladığı iPhone 12 Jailbreak ile ilgili haberler var ancak istismar iOS 14.3'te değil.

 

11,8 milyar transistörden, saniyede 11 trilyon işlem yapabilen 16 çekirdekli Neural Engine, yüzde 80 daha hızlı Deep Fusion, yüzde 70 daha hızlı özel makine öğrenimi hızlandırıcılardan ve 4K'ya izin veren bir görüntü sinyali işlemcisinden oluşan iPhone12 ile gelen A14 yongası Dolby Vision, Smart HDR 3 ve gelişmiş geçici gürültü azaltma özellikli HDR kaydı hala bir güvenlik açığı belirtisi göstermiyor ve iPhone 12 jailbreak'i her zamankinden daha zor hale getiriyor.

İPhone 11'in A13 yongası, altı CPU çekirdeğine sahip 8,5 milyar transistör, 2,66 GHz'de (Lightning) çalışan iki yüksek performanslı çekirdek ve dört verimli çekirdek (hunder), dört çekirdekli grafik işlemcisi, bir LTE modem, bir Apple- tasarlanmış görüntü işlemcisi ve saniyede beş trilyondan fazla işlemi çalıştırabilen makine zekası işlevleri için sekiz çekirdekli bir sinir motoru, jailbreakerlara zor anlar yaşatıyor, bu da iPhone 11'i jailbreak yapan bir faktör haline getiriyor.

İOS 14.3 için Checkra1n jailbreak, iOS 15'e kadar jailbreak desteği sözü verdikleri için başarılı bir şekilde destekleniyor. Ancak iPhone 5s - şimdilik iPhone X için. Bu durumda iOS jailbreak, iPhone jailbreak ve iPad Jailbreak 14.3 mümkündür.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski