Chimera jailbreak v1.5.1 Sürümüne güncellendi

Son zamanlarda Odyssey Ekibinin Discord kanalına veya Twitter sayfasına dikkat ediyorsanız, büyük olasılıkla iOS 12 merkezli Chimera  jailbreak ani öncelik geçişine tanık olmuşsunuzdur - ekibin tipik önceliği olan iOS ve iPadOS'tan kayda değer bir sapma. 13 merkezli Odyssey jailbreak.

Chimera Ekibinin baş geliştiricisi CoolStar, Procursus önyükleme ve libhooker ayarını Chimera'ya ekleme ile Odyssey Ekibinin başarılarını uzun zamandır desteklemeyi planladığı için Chimera'ya ani ilgi tesadüf değil. Ekip bu hafta Chimera v1.5 ile resmi olarak bunu gerçekleştirdi ve bu Çarşamba akşamı Chimera v1.5.1 şeklinde bir güncelleme daha yayınladılar:

 

Resmi Discord kanalında paylaşılan duyuruya atıfta bulunan Chimera v1.5.1, aracına aşağıdaki değişiklikleri getiriyor:

Chimera ile mevcut bir Odysseyra1n kurulumunu yeniden jailbreak yapmak artık kurulu paket veritabanını silmiyor
Checkra1n ile mevcut bir Chimera kurulumunu yeniden jailbreak yapmak (Odysseyra1n kullanmak için) artık çalışan bir okuma / yazma dosya sistemine sahip
Chimera deposundaki RocketBootstrap bağımlılığı artık Chimera jailbreak ile düzgün çalışıyor.
Exploit seçici artık düzgün çalışıyor ve iOS 12.2 ve 12.4'te sockpuppet ve life_waste açıkları arasında geçiş yapılmasını sağlıyor
En son Chimera v1.5'i kurmuş olsanız da olmasanız da, bu güncelleme tüm jailbreak Chimera  kullanıcıları için önerilir çünkü daha modern Odyssey jailbreak aracından bir dizi önemli özellik backport'u içerir.

jailbreak aracının en son sürümü resmi Chimera.sh web sitesinden indirilebilir (şimdi Chimera.CoolStar.org'a yönlendiriliyor).

jailbreak jailbreak'in en son sürümünü mi indirdiniz yoksa aracın desteklemediği daha yeni bir ürün yazılımı mı kullanıyorsunuz? Aşağıdaki yorumlar bölümünde bize bildirin.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski