Home Slice ile çentikli iPhone Sekme Çubuğunuzu düzenleyin

Home Slice ile Apple'ın çentikli iPhone'larından herhangi birine sahipseniz, denenmiş ve onaylanmış iPhone X, parlak yeni iPhone 12 Pro veya yukarıda bahsedilen iki telefon arasında bir yerde bulunan bir cihaz, muhtemelen ne kadarını ilk elden biliyorsunuzdur. gayrimenkul iOS atıkları ekranın Tab Bar bölgesinde.

Neyse ki jailbreak yapılmış herkes için, boşa harcanan tüm bu pikselleri geri almanın bir yolu var ve iOS geliştiricisi biD3V tarafından Home Slice olarak adlandırılan yeni yayınlanan ve ücretsiz bir jailbreak tweak şeklinde mevcut.

Yukarıdaki öncesi ve sonrası ekran görüntüsü örnekleri, App Store'un Sekme Çubuğunun hem Home Slice ayarlaması yüklü hem de yüklü değilken nasıl göründüğüne dair bir karşılaştırma sağlar.

Fark ilk bakışta çok az görünebilir, ancak iPhone'unuzun ekranının yedi inçten daha küçük olduğunu hatırladığınızda, geri kazanılan ekran alanının yalnızca sekizde biri ile çeyrek inç arasında bir alan bile görüntüleme gücünde önemli bir fark yaratabilir.

Hemen not etmeliyiz ki, Home Slice'ın yalnızca App Store'u değil, tüm uygulamaları kendilerine entegre edilen Tab Çubuğu ile etkilediğini.

İnce ayarın uygulamalarınızdan birinde iyi bir şekilde oynamadığı nadir durumlarda, iyi haber, geliştiricinin ince ayarı uygulama bazında devre dışı bırakmanın bir yolunu sağlamasıdır.

Home Slice yüklendikten sonra Ayarlar uygulamasına, kullanıcıların ince ayarı istedikleri şekilde yapılandırabilecekleri özel bir tercih bölmesi ekler:

[caption id="attachment_1022" align="aligncenter" width="664"]Home-Slice Home-Slice[/caption]

ayarlardan dilediğiniz gibi düzenleme yapabilirsiniz:

Home Slice'ı tamamen talep üzerine açın veya kapatın
Bu belirli uygulamalarda Home Slice'ı devre dışı bırakmak için kara listeye alınacak belirli uygulamaları seçin
Ahize yatay yöne döndürüldüğünde Home Slice'ın çalışıp çalışmayacağını seçin

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski