Snoverlay 2 ile Jailbreakli cihazlarınıza kar efekti ekleyin

Snoverlay 2 ile Jailbreakli  Yılın en harika zamanı bir kez daha hızla yaklaşıyor ve pek çok aile, 2020'nin tüm dünyadaki ailelere getirdiği mutlak dehşeti bastırmanın bir yolu olarak kutlamalara yönelecek.

Bu yıl tatilleri kutlayacak milyonlarca kişiden biriyseniz, iPhone veya iPad'inizi de kandırabilecekken neden ev dekorasyonlarına ve tatil pastalarına uğrayasınız? Şenlikli bir duvar kağıdı ayarlamanın yanı sıra, iOS geliştiricisi Ryan Nair tarafından Snoverlay 2 adlı yeni yayınlanan ve ücretsiz bir jailbreak ince ayarı, telefonunuzda görüntülediğiniz her arayüzün üzerine animasyonlu kar taneleri yağmuru yapabilir.

İnce ayarın adı zaten yeterince açık değilse, devam edip bunun 2017'de piyasaya sürülen orijinal Snoverlay ayarının ikinci yinelemesi olduğunu söyleyeceğiz, ancak bu sürüm tüm en yeni işletim sistemleri ve cihaz için uyumluluk getiriyor. türleri.

Yukarıdaki ekran görüntüsü örneklerinde, ince ayarın sadece Ana Ekran üzerinde değil, aynı zamanda uygulama arayüzlerinin üstünde de kar taneleri görüntüleyebileceğini göreceksiniz. Ancak ikincisi isteğe bağlıdır, çünkü bazı kullanıcılar bunu rahatsız edici değilse biraz aşırı bulabilir. Neyse ki, yılın bu zamanında dışarı çıkmayı sevenler için seçenek hala var.

Snoverlay 2 ile Jailbreakli Cihazlara  Aşağıda, kar tanesi animasyonlarının neye benzediğini gösteren bir animasyonlu GIF bulacaksınız:

[caption id="" align="alignnone" width="886"] Snoverlay 2 ile Jailbreakli Snoverlay 2 ile Jailbreakli[/caption]

Kullanıcılar yüklendikten sonra Ayarlar uygulamasında, beğenilerine göre birkaç seçeneği yapılandırabilecekleri özel bir tercih bölmesi bulacaklar:

[caption id="attachment_1018" align="aligncenter" width="768"]Snoverlay 2 ile Jailbreakli Snoverlay 2 ile Jailbreakli[/caption]

 

Burada şunları yapabilirsiniz:


Snoverlay 2'yi istek üzerine açın veya kapatın
Yalnızca duvar kağıdı modunu etkinleştirin (yalnızca Ana Ekran ve Kilit Ekranı)
Bir kaydırıcı aracılığıyla herhangi bir zamanda kaç tane kar tanesinin görüneceğini yapılandırın
Cihazın yönüne (yatay veya dikey) uyması için kar yağışı döndürmeyi etkinleştirin
Beyaz veya mavi renkli kar taneleri arasından seçim yapın
Snoverlay 2, sistem kaynakları konusunda hafiftir ve selefinden çok daha fazla yapılandırılabilir görünmektedir. Tweak'i denemekle ilgilenenler, seçtikleri paket yöneticisi aracılığıyla Packix deposundan ücretsiz olarak indirebilirler. Snoverlay 2, jailbreak'li tüm iOS 7'den 14'e kadar cihazlarla çalışacak ve nasıl çalıştığı hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler için geliştiricinin GitHub sayfasında açık kaynak olarak sunulacak.

 

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski