iCloud Oturum Açma ve Diğer Birkaç Apple Hizmeti Sorun Yaşıyor

 

iCloud Oturum Açma

iCloud Oturum Açma ve Diğer Birkaç Apple Hizmeti Sorun Yaşıyor Sadece sen değilsin. Bu Yılbaşın'da yeni bir Apple cihazınız varsa ve yeni cihazınızı kurarken veya iCloud hesabınızda oturum açarken sorun yaşıyorsanız Apple suçlanacak.

Güncelleme Apple, sorunun çözüldüğünü durum sayfasında onayladı. Orijinal hikaye aşağıdadır.

Apple’ın durum sayfası, Yılbaşı sabahının erken saatlerinden beri "iCloud Hesabı ve Oturum Açma" daki sorunları bildiriyor. Sorunun, kurulmakta olan yeni cihazlara mı yoksa mevcut cihazlara mı özgü olduğu hâlâ net değil. Ancak Anahtar Zinciri, Mail, Notlar gibi diğer iCloud hizmetleri sorundan etkilenmedi.

 

Apple Cuma günü, "şu anda yüksek kapasite yaşadığını ve bu da iCloud'u kurma becerinizi etkiliyor, lütfen birkaç saat sonra tekrar deneyin" şeklinde bir tweet attı. Sorun henüz çözülmedi ve Apple son tweet ten bu yana herhangi bir güncelleme sağlamadı.

 

Sorun, yeni cihazlarında oturum açan yeni kullanıcı sayısındaki ani artış nedeniyle Apple’ın doğrulama sunucularındaki yüksek trafik yüküyle ilgili gibi görünüyor.

Sorun çözüldükçe makaleyi güncelleyeceğiz. Ancak o zamana kadar yükleme ekranına bakarak zaman kaybetmemek daha iyidir. Şu anda en iyi tavsiye, kapalı saatlerde (trafiğin düşük olduğu zamanlarda) oturum açmayı denemektir.

 

Apple aygıtınızda iCloud ile ilgili herhangi bir sorun yaşadınız mı? Sorunla hangi servislerde karşılaştınız? Aşağıdaki yorum bölümünde bize bildirin! Sorun, yeni cihazlarında oturum açan yeni kullanıcıların ani artışa bağlı olarak Apple’ın doğrulama sunucularındaki yüksek trafik yükünden kaynaklanıyor gibi görünüyor.

Sorun çözüldükçe makaleyi güncelleyeceğiz. Ancak o zamana kadar yükleme ekranına bakarak zaman kaybetmemek daha iyidir. Şu anda en iyi tavsiye, kapalı saatlerde (trafiğin düşük olduğu zamanlarda) oturum açmayı denemektir.

Senden duymak istiyoruz
Kişisel olarak Mac'imde oturum açma sorunu ile karşılaşmadım. Yine de iCloud Fotoğrafları Nda sorunlarla karşılaştım. Ancak bu, İnternet bağlantımın bir hatası olabilir, Apple’ın sunucusu değil.

Apple aygıtınızda iCloud ile ilgili herhangi bir sorun yaşadınız mı? Sorunla hangi servislerde karşılaştınız? Aşağıdaki yorum bölümünde bize bildirin!

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski