2020 Yılının En İyi Apple Ürünleri

2020 Yılının En İyi Apple Ürünleri Pandemiye rağmen, Apple bu yıl bir dizi ürün piyasaya sürdü. Şirket 2020'ye nispeten sessiz bir başlangıç ​​yaptı ancak sonlara doğru her ay en az bir yeni ürün piyasaya sürdü. Apple Watch Series 6, iPad Air, iPhone 12 ve daha fazlası gibi bazı etkileyici ürün lansmanları ile birlikte, aşağıda bu yıl piyasaya sürülen en iyi Apple ürünleri olduğunu düşündüğüm bir özet var.

 

Apple'da iPhone'dan daha fazlası var. Şirket, iPhone'ların ötesine geçti ve şimdi çeşitli kategorilerde bir dizi etkileyici ürüne sahip. Övgüye değer olan şey, Apple'ın birçok şirketin tedarik zincirinin sekteye uğradığı bu sefil yılda bazı etkileyici ürünleri piyasaya sürmeyi başarmasıdır. Bu yıl piyasaya sürülen en iyi Apple ürünleri listemize göz atın.

 

2020 Yılının En İyi Apple Ürünleri


5 iPhone 12 Pro Max


iPhone 12 Pro Max


İPhone 12 Pro Max, 6,7 inç büyüklüğünde ekranıyla Apple’ın bugüne kadarki en büyük iPhone'u dur. İPhone 12 Pro Max'i diğer iPhone 12 varyantlarından ayıran şey kamera kurulumu. "Max" iPhone, iPhone 12 ve iPhone 12 Pro'ya kıyasla daha büyük bir birincil 12 MP kamera sensörü kullanır. Ayrıca, elde tutulan çok daha uzun süreli çekimlere izin veren sensör kaydırma sabitleme özelliğine sahiptir.

 

Bu iyileştirmeler, iPhone 12 Pro Max kamera performansının özellikle düşük ışıkta görülebilen iPhone 12 ve iPhone 12 Pro serisinden daha iyi olduğu anlamına geliyor. Harika kamera performansına, pil ömrüne gerçekten değer veriyorsanız ve büyük bir telefon istiyorsanız iPhone 12 Pro Max şu anda piyasadaki en iyi seçenekler arasında yer alıyor.

 

4 iPhone SE


Apple, korona virüsün yayılmasını önlemek için tüm dünyada kilitlendi ve 2020 iPhone SE'yi piyasaya sürdü. Kağıt üzerinde, iPhone SE, biraz güncellenmiş iç bileşenlere sahip yeniden doldurulmuş bir iPhone 8'den başka bir şey değil. Buna rağmen iPhone SE, kompakt form faktörü, performansı ve fiyat etiketi nedeniyle Apple için önemli bir hit oldu. Cihaz, 4.7 inçlik bir ekran, Touch ID, A13 Bionic çip, IP67 sertifikası, 4K video kaydı ile 12 MP arka kamera, 7 MP ön kamera ve daha fazlasını içerir.

İPhone SE, bu tür özelliklere sahip olmasına rağmen yalnızca 399 dolara satılıyor ve bu da onu Apple serisindeki en ucuz iPhone yapıyor.

iPhone SE


3 iPad Air


Apple, bu yıl iPad Air'i büyük bir şekilde yeniledi. Yenilenen iPad Air şimdi, öncekinden çok daha modern bir görünüm sağlayan daha ince çerçeveli 10.9 inç ekrana sahip. Dahili olarak, iPhone 12 serisine güç veren aynı çip olan A14 Bionic E sahiptir. Bu, iPad Air'i performans açısından bir canavar haline getiriyor. Touch ID ile tümleşik güç düğmesini, yatay modda stereo hoparlörleri ve bir dizi cesur rengi dahil edin, iPad Air tartışmasız şu anda Apple serisinde satın alınabilecek en iyi iPad.

3. iPad Air

2 iPhone 12 mini


6,5 inç ve üzeri ekran boyutuna sahip bir telefon denizinde iPhone 12 mini, küçültülmüş boyutu ve 5,4 inç ekran boyutu sayesinde yeni bir soluk olarak geliyor. Etkileyici olan şey, iPhone 12 mini'nin diğer iPhone 12 modelleriyle aynı özelliklere sahip olmasıdır. Apple, iPhone 12 mini ile teknik özelliklerde ve kamera departmanında herhangi bir taviz vermedi; bu, Android OEM lerin "mini" akıllı telefonlarıyla yapma eğiliminde olduğu bir şey.

Kompakt bir amiral gemisi istiyorsanız, piyasada iPhone 12 mini dışında gerçekten başka bir seçenek yok.

2020 Yılının En İyi Apple Ürünleri

1 M1 Mac'ler


Bana göre Apple'ın tüm M1 Mac serisi, 2020'deki en iyi ürün lansmanında. Dışarıdan M1 MacBook Air, MacBook Pro ve Mac mini Intel tabanlı sürümleriyle aynı görünüyor. Bununla birlikte, performans, verimlilik ve pil ömründe şu anda piyasadaki başka hiçbir dizüstü bilgisayarın veya PC'nin erişemeyeceği büyük bir sıçrama getiriyorlar. M1 Mac'ler uykudan anında uyanma, uygulamaları anında açma yeteneği ve daha fazlası gibi son kullanıcı deneyimini büyük ölçüde iyileştiren özelliklerle birlikte geldiğinden, kullanıcı deneyimindeki sıçrama da önemli.

 

Pek çok tüketici M1 tabanlı Mac'leri çok fazla önemsemeye bilir, ancak piyasaya sürülme leri PC endüstrisini sonsuza dek değiştirdi, tüm endüstriyi oturdu ve son yıllarda Intel CPU'ların ne kadar düşük olduğunu fark etti. Önümüzdeki yıllarda Apple, A serisi yongaları ile akıllı telefon sektörünü ileriye taşıdığı gibi, M serisi yongaları ile PC sektörünü yalnızca performans ve verimlilik açısından ileriye taşıyacak.

 

Mansiyon Ödülü - AirPods Studio


Apple'ın bu yıl piyasaya sürdüğü birçok başka ürün var. Bazıları önceki yinelemelerine göre nispeten değişmedi (örneğin 2020 iPad Pro, 2020'nin başlarında MacBook Air / Pro yenilemesi), ancak şirket ayrıca tamamen yeni bazı kategorilerde ürünler piyasaya sürdü. 549 $ 'lık AirPods Max bunun mükemmel bir örneği. AirPods Max, fiyatı ve Smart Case ile alay konusu olsa da, premium serideki diğer benzer kulaklıkların gözden kaçırdığı bir dizi yeni özelliği masaya getiriyor.

 

Evet, AirPods Max çoğu tüketici için çok pahalıdır, ancak diğer tüm Apple ürünleri gibi, üst düzey kulaklık pazarını ileriye taşıyacaktır.

 

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski