iPhone 13 sızıntısı Samsung Galaxy S21 için kabus mu?

iPhone 13


İPhone 13 Çoğu insan sadece iPhone 12'yi ele geçirirken, söylenti değirmeni dikkatini iPhone 13'e çevirdi. Ve görünüşe göre Apple 2021'de çıkması planlanan diğer telefonların üzerine büyük bir gölge düşürecek.

iPhone 13 sızıntısı Samsung Galaxy S21"in kabusu mu olacak?


Önümüzdeki yıl iPhone'un, Samsung'un bu yılki Galaxy S20 ve Galaxy Note 20 ailelerine eklediği özellik ile eşleşen 120 Hz yenileme hızına sahip bir ekran ekleyeceği varsayılıyor. Ancak yeni bir söylenti, iPhone 13'ün bu daha hızlı yenilenen dinamik ekranı eklerken iPhone 12 fiyatlarını da düşürdüğünü iddia ediyor.

iPhone 12 mini - iPhone 12 - iPhone 12 Pro: Tüm modeller karşılaştırıldı
Amiral gemilerinin savaşı: iPhone 12 ve Galaxy S20
Hemen içeri! MacBook Pro 16 inç yeni sızdırıldı - ve Intel için oyun bitti

Yeni söylenti, Front Page Tech'in yeni bir bölümünde konuşan sızdıran Jon Prosser'den geliyor, Çinli üretici BOE, görünüşe göre Apple'ın Apple'ın gerektirdiği standartlara uygun ekranlar sağlama konusundaki katı beklentilerini karşılayamıyor. Prosser, BOE'nin LTPO OLED ekranı Apple'ın talep ettiği gibi üretememesi durumunda, iPhone 13'ün ekranlarının tıpkı iPhone 12'nin OLED panellerinde olduğu gibi, Samsung ve LG Display'in devreye girmesi gerektiğini belirtti.

iPhone 13 için tercih edilen tedarikçi konumunu yeniden kazanmak için kalite testi. Apple'ın taleplerini ve kalite beklentilerini karşılaması halinde, iPhone 13'ün genel olarak daha ucuz hale gelmesi mümkündür, çünkü Samsung ve LG'ye güvenmeye gerek kalmayacaktır. Bu noktada görüntüleyin.

BOE'nin Apple için 120Hz kapasiteli aynı LTPO OLED ekranlarını üretebilmesi, özellikle de telefonun müşterilere herhangi bir tasarruf yapmasına izin vermesi durumunda, kesinlikle alıcılar için bir nimet olacaktır. Ayrıca, yılın ilk büyük amiral gemisi telefonu Galaxy S21'i erken çıkaran Samsung'a da baskı uygulayacaktı. Aslında, Samsung'un iPhone 12’nin gecikmeli çıkışından yararlanmak için S21’in lansmanını hızlandırdığı bildiriliyor.

İPhone 13 geliştirme döngüsünün başındaydı, yani yeni iPhone'un daha hızlı yenilenen ekrana sahip olup olmayacağını veya bunun fiyatlandırma üzerinde ne gibi bir etkisi olabileceğini bir süre bilemeyeceğiz. Ancak bunlar, iPhone 12 ile aynı dört model boyutunda gelmesi beklenen iPhone 13 hakkında spekülasyon yapılabilecek iki şey daha var.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski