iPhone 12 Pil"inde Tuhaf Bir Sorun Var

iPhone 12 Pil"inde Tuhaf Bir Sorun Var Her gadget'ın ilk başlatıldığında hataları vardır ve iPhone 12 de bir istisna değildir. Apple'ın en son akıllı telefonunda zaten birkaç sorun var, ancak bu yeni olan pili etkiliyor.

Bazı kullanıcılar iPhone 12'nin güç tüketimiyle ilgili sorunları bildirerek, telefon bekleme modundayken bile pilin çok hızlı tükendiğini söylüyor.

iPhone 12 pil ömrü sonuçları: Dört modelin tümü karşılaştırıldı


iPhone 12 incelemesi: İleriye doğru büyük bir adım, ancak yine de mükemmel değil
Artı: Google Haritalar az önce üç önemli yükseltmeye sahip
Tarihsel olarak, iPhone'lar pil ömrü konusunda en güçlü performans gösterenler değildi; en iyi telefon pil ömrü listemize yalnızca iki iPhone girmiştir.

Ve testlerimiz, iPhone 12'nin iPhone 11 kadar iyi performans göstermediğini gösterdiğinden (10 saat 23 dakika, 4G'de 11 saat 16 dakika) bu, 2020'de hala bir sorun olduğu anlamına geliyor. Ancak bu, Telefon kullanılmadığında bile gecede% 20-40 güç tüketimi.

ApplePears88'e göre Apple Destek, iPhone 12'lerinde tanılama çalıştırdı ancak hiçbir sorun bulamadı: “Bugün Apple destek ekibiyle görüştüm ve her şeyin kontrol edildiğini söyleyerek tanılama çalıştırdılar. Bunun ne anlama geldiğini hayal ediyorum, pilin boşalmasına neden olan bir yazılım sorunu var - umarım yakında sıralarlar. Tüm uygulamaların kapatılması, arka planda uygulamaların yenilenmesi, Bluetooth'un kapatılması ve bir gecede% 40 şarj kaybı olması% 100 normal değildir. Göstermek için, işte bir gecede pil görünümüm. "

[caption id="attachment_832" align="aligncenter" width="150"]İPhone 12 Pil (Image credit: ApplePears88/Apple Support)[/caption]

Grafikleri, telefonun ne yaptığına bakılmaksızın, azalan pil seviyelerini gösteriyor - aktif kullanımda, bekleme modunda veya hatta düşük güç modunda olsun. Apple dışında bir mobil mühendis olduğunu iddia eden Odiebla'nın da benzer bir güç kaybı oranını gösteren grafikleri vardı.

[caption id="attachment_833" align="aligncenter" width="970"]İPhone 12 Pil (Image credit: Odiebla/Apple Support)[/caption]

Yeni bir telefon almak ve pilin farkedilebilir bir sebep olmadan bitme eğilimi gösterdiğini görmek pek de harika değil. Bunu bildiren kişilerin sayısı göz önüne alındığında - en az bir diğer Apple Destek iş parçacığından ve bir diğeri Reddit'ten etkilendiklerini onaylayan birkaç yüz kişi var - bu, Apple'ı konunun altına inmeye motive etmelidir.

Ancak daha önce de belirtildiği gibi, iPhone 12'nin karşılaştığı ilk sorun bu değil. Hücre hizmeti, dokunmatik ekran hassasiyeti, titreyen ekranlar ve MagSafe kullanmanın yan etkileri ile ilgili sorunları zaten duymuştuk.

Ortaya çıkan diğer tüm iPhone 12 sorunları gibi, bu olağandışı pil tüketiminin çok yakında çözülebilecek bir yazılım sorunu olduğunu umalım.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski