iPhone 13 Yeni Nesil WiFi 6E ile Gelecek

iPhone 13 Yeni Nesil WiFi 6E ile Gelecek İPhone 13 (veya adı ne olursa olsun) hakkında konuşmak için henüz çok erken olsa da, Barclays analistleri bir sonraki iPhone'dan ne bekleyecekleri konusunda bazı bilgiler verdiler.


iPhone 13 yeni nesil Wifi 6E ile Gelecek


Apple tedarikçileri ile Barclays'ın analistleri Blayne Curtis, Thomas O'Malley, Tim Long ve bazı ortakları arasındaki bir tartışmaya dayanarak, bir sonraki iPhone hakkında bazı yeni bilgiler ortaya çıktı. Analistlere göre yeni iPhone 13, yeni nesil WiFi 6E'yi destekleyebilir.

WiFi 6E'yi WiFi 6 ile karıştırabilirsiniz, ancak bunlar iki farklı WiFi standardı türüdür. Mevcut nesil iPhone 12 serisi ve hatta eski iPhone SE ve iPhone 11 gibi WiFi 6 özellikli bir cihaz, yalnızca 2,4 GHz ve 5 GHz bantlarını destekler. WiFi 6E etkin


cihaz, 2.4GHz ve 5GHz ile birlikte yeni 6GHz bandını destekleyecektir


 

WiFi 6 standardı henüz yayınlanmayacak olsa da, 6GHz bandı, daha hızlı bağlantı için daha yüksek veri hızları (9.6Gbps'ye kadar) ve daha geniş kanallar getirecek.

6 GHz bandı, Wi-Fi kullanıcıları için son 20 yılda belki de en rahatsız edici nimet olacak - Vijay Nagarajan, Başkan Yardımcısı, Broadcom

2021'de iPhone SE Yenilemesi Beklenmiyor


Analistler ayrıca daha büyük bir iPhone SE olasılığına da ışık tuttu. Muhtemelen 5.5 inç veya 6.1 inç ekrana sahip daha büyük bir iPhone SE'nin geliştirilmekte olduğunu duyduklarını, ancak cihazdan tedarikçilerle yaptıkları görüşmede bahsedilmediğini söylediler. Apple'ın 2021'de iPhone SE'yi daha büyük bir ekranla yenileme planı olmadığına inanıyorlar.

 

OLED Ekranlı iPad'in 2021'de Çıkmaı Beklenmiyor.


Barclays analistleri, OLED ekranlı bir iPad'in 2021'de piyasaya sürülmesinin pek olası olmadığına inanıyor. Aksine, lansmanın en erken 2022'ye kadar olası olmadığına inanıyorlar. Apple'ın 2021'de Mini-LED ekranlı bir iPad piyasaya sürmesi bekleniyor ve Apple'ın iPad'deki ekran teknolojisini yılda iki kez güncelleme olasılığı çok düşük.

 

yeni nesil Wifi 6E ile İPhone 13 Faydalı olacak mı?


WiFi 6E kesinlikle iPhone 13'e fayda sağlayacaktır. Yeni WiFi 6'nın yerleşmesi, WiFi 6'ya sahip önemli sayıda cihaz (hatta 6GHz bandını destekleyen WiFi yönlendiricileri) görene kadar biraz zaman alacaktır. Ancak insanların iPhone'larını uzun süre tuttuğunu düşünürsek, WiFi 6E'nin eklenmesi kullanışlı olacaktır.

İPhone 13 için heyecanlı mısınız? Kendinize bir iPhone 12 aldınız mı yoksa hala iPhone 13'ü mü tutuyorsunuz? Aşağıdaki yorum bölümünde bize bildirin!

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski