Motorola, Snapdragon 888 ile çalışan Moto G'yi piyasaya sürecek

Motorola Snapdragon 888 Qualcomm'un en yeni Snapdragon 888 SoC'sini çalıştıran bir akıllı telefon başlatmaya hazır. Şirketin önceki üst düzey tekliflerinin aksine, bu cihaz Moto G serisinin bir parçası olarak piyasaya sürülecek. Uygun fiyatlı amiral gemisi akıllı telefonun 2021'in sonlarında tanıtılması bekleniyor.

Motorola, üst düzey akıllı telefon pazarında kaybettiği zeminin bir kısmını yeniden ele geçirmek istiyor. Motorola Edge +, Motorola'nın umduğu kadar bir izlenim bırakmamış olsa da, şirketi 2021'de tekrar denemekten caydırmadı. Bir Motorola sözcüsü, Snapdragon 888 ile çalışan bir akıllı telefonun işlerde olduğunu doğruladı.

Motorola, Motorola Edge + 'dan bir iki şey öğrenmiş görünüyor. Yeni başlayanlar için, düşük maliyetli akıllı telefonlar üretmesiyle ünlü bir şirket olan Motorola, 999 ABD doları değerindeki amiral gemisi cihazını piyasaya süremez ve insanların ona akın etmesini bekleyemez. Tek çıkış yolu, Realme ve Redmi beğenilerinin hakim olduğu yeni 'uygun fiyatlı amiral gemisi' segmentini hedeflemektir. Bu nedenle Motorola, Snapdragon 888 ile çalışan akıllı telefonunu Moto G serisinin bir parçası olarak piyasaya sürmeye karar verdi.

Moto G serisindeki uygun fiyatlı bir amiral gemisi, uzun süredir hayranlar ve yeni alıcılar arasında iyi bir yankı uyandıracak. Yaklaşık 500 ABD Doları civarında bir fiyatla satılsa bile, kullanıcılar birinci sınıf donanım için biraz fazladan ödeme yapmayı düşünmezler. Bununla birlikte, akıllı telefonun 2021'in sonlarına kadar piyasaya sürülmesi gerekmediğinden, bunun hakkında bir şey öğrenmemiz biraz zaman alacak.

 

Kaynak: Qualcomm via GSMArena

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski