Samsung Galaxy S21 Telefonları Sızdırıldı

Samsung Galaxy S21 Telefonları Sızdırıldı Yeni bir sızıntı, beklenen duyuru tarihinden bir ay önce Galaxy S21 tasarımını, ürün adını ve teknik özellik ayrıntılarını ortaya koyuyor.
Galaxy S21, Galaxy S21 Ultra, Galaxy S21 Plus ve Galaxy S21 dahil olmak üzere üç farklı versiyonda gelecek.
Galaxy 21 Ultra, ileri teknoloji kamera sistemi, cam arka panel ve S Pen stylus desteğine sahip tek telefon olacak.

 

Samsung'un Galaxy S21 serisini, alışılagelenden yaklaşık bir ay önce, Ocak ayı ortasında tanıtması bekleniyor. Galaxy S21 Ultra, Galaxy S21 Plus ve Galaxy S21, sonuç olarak önümüzdeki ayın sonunda satışa çıkacak. Samsung, yalnızca Huawei'nin Batı pazarlarında rekabet edememesinden yararlanmaya ve iPhone 12'ye mümkün olan en kısa sürede uygun bir yanıt vermeye çalışmıyor. Ayrıca kaybedilen satışları telafi etmeye çalışıyor. Galaxy S20 ve Note 20 serisinin yüksek fiyat etiketleri, özellikle yeni koronavirüs pandemisi sırasında Samsung'un lehine çalışmadı.

 

Yepyeni Galaxy amiral gemileriyle ilgili her şeyin asıl duyurudan önce sızdırılması da alışılmış bir şey ve S21 de farklı değil. Yepyeni bir rapor, üç yeni telefonun ürün adlarını, tasarımları ve teknik özellikleri onaylıyor.

 

Hollandaca blog LetsGoDigital, Samsung'a yakın bir kaynaktan güvenilir bilgiler aldığını söylüyor. Kişi, son Galaxy S21 tasarım sızıntılarını doğrulayan Galaxy S21'in site görüntülerini sağladı. Raporda ayrıca yeni nesil Galaxy S serisinin S30 değil, S21 olarak adlandırılacağı belirtiliyor. Sayı yıla karşılık gelir, bu nedenle S21'in halefi Galaxy S22 olarak adlandırılacaktır.

 

LetsGoDigital, gördüğü görüntülerde Galaxy S21 tasarımının, yeni kamera tasarımı da dahil olmak üzere farklı bir sızıntıdan sızan görüntülere neredeyse karşılık geldiğini söylüyor. Ancak blog, kaynağın kimliğini korumak için kendi yüksek çözünürlüklü görüntülerini oluşturdu. Tüm telefonların arkasında garip bir kamera modülü tasarımı olacaktır. Ana kamera üç veya dört lens içerir ve telefonun metal kasasının metalik bir "ada" kısmına yerleştirilir.

galaxy-s21-ultra

  • Galaxy S21 Ultra işleme, Samsung’un yeni nesil amiral gemisinin sözde tasarımını gösterir. Resim kaynağı: LetsGoDigital


Üç telefon birçok özelliği ve özelliği paylaşacak ancak Galaxy S21 Ultra, bu üçünün en iyi sürümü olacak. S21 Plus ve S21'de kavisli ekranlar ve plastik arka paneller bulunurken, Ultra kavisli kenarlar, arkada cam ve daha iyi yakınlaştırma için ekstra bir telefoto kamera ile geliyor. Tüm telefonlarda Infinity-O ekranlar olacak, yani delik delme kamerası daha cesur bir ekran altı sürümüyle değiştirilmeyecek.

 

Donanım açısından, yeni Snapdragon 888 ve Exynos 2100 platformları telefonlara güç verecek. Birkaç gün önce yapılan bir sızıntı, Snapdragon 888'in, yeni kıyaslama testlerine göre iPhone 12 veya iPhone 11'den daha hızlı olmayacağını ortaya çıkardı. Daha büyük telefonlar, 12GB'tan 16GB RAM'e kadar daha cömert bir belleğe sahip olurken, normal Galaxy S21 yalnızca 8GB RAM'e sahip olacak. Depolama, modele bağlı olarak 128 GB'tan başlayacak ve 512 GB'a kadar çıkabilecektir.

samsung galaxy s21 plus

  • Galaxy S21 Ultra işleme, Samsung’un yeni nesil amiral gemisinin sözde tasarımını gösterir. Resim kaynağı: LetsGoDigital


 


Galaxy S21 Ultra, üçü arasında ayrı olarak satın alınması gereken S Pen kalemi destekleyen tek el cihazı olacak.


Üç telefon, 120Hz uyarlanabilir yenileme hızına sahip 6,8 inç, 6,7 inç ve 6,2 inç ekranlara sahip olacak. 5.000 mAh (45W şarj), 4.800 mAh (25W) ve 4.000 mAh (25W) pillere sahip olacaklar

Galaxy S21 Ultra’nın ana kamerası, sırasıyla 10x optik yakınlaştırma ve 3x optik yakınlaştırmayı destekleyen yeni bir 108 megapiksel geniş açılı kamera, 12 megapiksel ultra geniş ve iki 10 megapiksel telefoto kamera içerir. S21 bir DepthVision kameraya sahip olmayacak, ancak Samsung'un yeni bir ISOCell Vizion 3D ToF sensörünü paketleyecek.

samsung s21

  • Galaxy S21 Ultra işleme, Samsung’un yeni nesil amiral gemisinin sözde tasarımını gösterir. Resim kaynağı: LetsGoDigital


 

Galaxy S21 Plus kamera, iki adet 12 megapiksel geniş açılı ve ultra geniş açılı lense ve 3x hibrit yakınlaştırmayı destekleyen 64 megapiksel telefoto lense sahiptir. Bu, geçen yılki modelle aynı konfigürasyon.

Samsung Galaxy S21, Galaxy S20’nin kamera sistemini de kopyalayacak: 12 megapiksel geniş açılı kamera, 12 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 3x hibrit yakınlaştırmalı 64 megapiksel telefoto kamera.

 

 

Raporda ayrıca telefonların büyük olasılıkla Xbox bulut oyunlarını ve Samsung’un aldatıcı Neon yapay insanını destekleyeceği belirtiliyor.

Fiyatlandırma açısından, LetsGoDigital telefonların yine de pahalı olacağını tahmin ediyor. Ancak, Samsung salgın sırasında daha iyi rekabet etmek istediği için Avrupa'da fiyatlar 50 € düşebilir.

Renkler arasında Phantom Black ve Phantom Silver (S21 Ultra), Phantom Black ve Phantom Silver ve Phantom Violet (S21 Plus) ve Phantom Grey, Phantom White, Phantom Violet ve Phantom Pink (S21) yer alacak.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski