iOS 14.3 ve Fitness Plus önümüzdeki hafta Yayımlanacak

Söylentilere göre, iOS 14.3 'ün önümüzdeki günlerde dünyanın Her Yerin deki iPhone'lara Geleceğini  Söyledi ancak şimdi Apple, yazılımın önümüzdeki hafta başında Yayınlayacağını  doğruladı.

Şirketin bugün erken saatlerde yaptığı Apple Fitness Plus duyurusuna göre 14 Aralık'ta piyasaya sürülen yeni yazılımın iPhone'unuzda çalışması için iOS 14.3'e ihtiyacı var.

Bu, iOS 14.3'ün önümüzdeki birkaç gün içinde piyasaya çıkacağını ya da Fitness Plus yazılımını indirebilmeniz için 14 Aralık Pazartesi gününe kadar iPhone'unuz için hazır olacağını gösteriyor.

Apple'dan iOS 14.3 'ün hangi yeni özellikleri getireceği konusunda henüz bir onay almadık, ancak yakında çıkacak olan yazılımın genel ve geliştirici beta sürümü bize ne bekleyeceğimiz konusunda net bir ipucu veriyor.

 

Birincisi, Apple'ın ProRAW özelliğinin, yazılım yükseltmesi sırasında iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max'te piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Apple Fitness Plus, muhtemelen App Store'dan yapmanız gereken ayrı bir indirme olmaktan ziyade iPhone'unuzdaki Fitness uygulamasında belirli bir sekme olarak çıkacak.

Fitness Plus duyurusu ayrıca, Apple Watch'a sahip olanların 14 Aralık'ta piyasaya çıkan özellikleri kullanabilmek için watchOS 7.2 yazılımına ihtiyaç duyacaklarını ve bunun da yakında çıkacağını öne sürdüğünü söylüyor.

 

iPadOS 14.3'ün iOS 14.3 'e benzer bir sürüm modelini izlemesi bekleniyor, ancak Apple, yazılım güncellemesinin Fitness Plus'ı varsayılan olarak iPad'inize getirmeyeceğini ve bunun için ayrı bir uygulama indirmeniz gerekeceğini doğruladı.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski