İPhone Konsepti için Bu Makinenin Gerçek Olmasını Dileriz

İPhone Konsepti için Bu Makinenin Gerçek Olmasını Dileriz Time Machine tartışmasız en iyi macOS özelliklerinden biridir. Mac'i çok fazla karışıklık olmadan otomatik olarak yedeklememizi sağlar. Tasarımcı Jordan Singer, iOS için Time Machine konseptini hayal etti ve biz çok etkilendik.

İOS için Time Machine konsepti "Ya iOS'ta Time Machine olsaydı?" Tasarımcı, iOS'ta Time Machine'i gösteren bir dizi görüntü paylaştı. En heyecan verici yanı, zamanda geri dönüp belirli bir süre için yedeklemeyi kontrol edebilmenizdir. Örneğin, aylar önce alınmış bir yedeklemeyi süper harika bir gerçek zamanlı anlık görüntünün yanında kontrol edebilir ve geri yükleyebilir.

İPhone Konsepti

En sevdiğimiz şey inceliktir. Time Machine İPhone konsepti yerinde ve Apple’ın tasarım diline bağlı. Ayrıca, silinmiş konuşmaları da içeren mesajları geri yükleme seçeneği mevcuttur. MacOS'ta birkaç iOS uygulaması gördük ve Time Machine'in bunu gelecekte iOS'ta yapıp yapmayacağını merak ettik.

 

Time Machine, tüm verilerinizi yedekleyen yerleşik bir Mac özelliğidir. Liste, uygulamaları, kişisel verileri, müziği, fotoğrafları, e-postayı ve belgeleri içerir. Bu şekilde, silinen, kaybolan veya üzerine yazılan verileri kurtarabilirsiniz. Sabit sürücünüzün silinmesi veya değiştirilmesi gerektiğinde de kullanışlı olacaktır. Ayrıca Time Machine, geçerli ay için günlük, önceki aylar için haftalık yedekleme alır. Sabit disk dolduğunda eski yedeklemeler silinecektir.

İOS'ta Time Machine gerekli midir?


iOS, iPhone'unuz şarj olurken ve WiFi'ye bağlıyken çalışan bir yedekleme özelliğine sahiptir. Ancak, yedeklemeleri yalnızca oluşturulduğu günden itibaren geri yükleyebileceksiniz. Time Machine, sürüm kontrolü sunar ve bu, iOS'ta alamayacağınız bir şeydir.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski