iOS 14.6 artık kullanılabilir Güncellemeniz için işte bazı nedenler

iOS 14.6

 

iOS 14.6 artık kullanılabilir Güncellemeniz için işte bazı nedenler  Apple resmi olarak iOS 14.6'yı halka yayınladı. Bu güncelleme, iOS 14 beta testinin önümüzdeki ay piyasaya çıkacak iOS 15 öncesinde sona ermeye başlamasıyla birlikte geliyor. İşte iPhone'unuzu hemen güncellemenizi sağlayacak iOS 14.6'daki yenilikler.


Kanallar ve bireysel şovlar için podcast abonelikleri iOS 14.6 ile başlıyor

iOS 14.6, yakında piyasaya sürülecek bir sunucu tarafı özellik olarak görünen Apple Podcast Abonelikleri için zemin hazırlıyor. İOS 14.6 ile bir kanala veya bireysel gösteriye abone olmak mümkün olacak. Her abonelik için fiyatlandırma, içerik oluşturucular tarafından belirlenir ve varsayılan olarak aylık olarak faturalandırılır.


İçerik oluşturucular ek olarak, abonelerin şimdi Dinle'den erişilebilen Apple Kimliği hesap ayarlarından yönetebilecekleri yıllık faturalandırma sunabilir. Dinleyiciler, içerik oluşturucular tarafından sunulan ücretsiz denemelere ve örnek bölümlere de erişebilecek.


Apple Card Ailesi burada

Apple Card Ailesi burada


Nisan ayındaki "Spring Loaded" etkinliğinde duyurduktan sonra Apple Card Family artık yayında. Bununla Apple’ın kredi kartı, Aile Paylaşımı grubunuzdaki 13 yaşında veya daha büyük herkes dahil olmak üzere beş kişiye kadar paylaşılabilir. İOS 14.6'daki Apple Card Ailesi, ailelere harcamaları izleme, isteğe bağlı sınırlar ve kontrollerle harcamaları yönetme ve birlikte kredi oluşturma desteği ekler.


Geliştirmelerimi Bul ile AirTag

Geliştirmelerimi Bul ile AirTag


Yakın zamanda piyasaya sürülen AirTag, iOS 14.6'dan birkaç avantaj elde etti. Öğe izleyiciyi kaybederseniz, Kayıp modu artık bir telefon numarası yerine bir e-posta adresi ekleme seçeneği sunar.


AirTag, NFC özellikli bir cihaza dokunulduğunda, sahibinin kısmen maskelenmiş telefon numarasını da gösterecektir.


Shazam artık iOS 14.6'da bir Uygulama Klibi

Shazam artık iOS 14.6'da bir Uygulama Klibi


Apple'ın sahibi olduğu Shazam, geçen yıl iPhone ve iPad'e tam olarak entegre edildi ve iOS 14.2, şarkıları doğrudan Kontrol Merkezi'nden tanımlamak için yeni bir geçiş getirdi. Şimdi iOS 14.6 ile Apple bu entegrasyonu genişletti ve şarkıyla ilgili bilgilerle dolu bir Uygulama Klipine dönüştürdü.


Shazam kullanarak şarkıları tanımlama süreci aynı kalır. Tek yapmanız gereken Kontrol Merkezine erişmek ve Shazam simgesine dokunmaktır (iOS Ayarları uygulamasıyla oraya ekleyebilirsiniz). Artık sizi bir web sitesine yönlendiren bir bildirim almak yerine, şarkı ayrıntılarını Shazam’ın Klip Uygulaması aracılığıyla göreceksiniz.


Apple Music Kayıpsız yeteneikler

Apple Music Kayıpsız yeteneikler


Apple Music Lossless Haziran ayında piyasaya çıkıyor ancak Dolby Atmos, Spatial Audio ve hatta Kayıpsız ses kalitesinin keyfini çıkarmak için kullanıcıların iOS 14.6'ya yükseltmeleri gerekecek. Apple Music abonesiyseniz bu, Haziran ayında resmi olarak piyasaya sürülen özelliğin hemen öncesinde iPhone'unuzu güncellemenizin başka bir nedenidir.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski