Konsept delinmiş ön kameralı yeniden tasarlanmış bir iPhone SE'yi hayal ediyor

iPhone-SE-2023-konsept


 iPhone SE, Apple’ın en uygun fiyatlı akıllı telefonu ve bunu başarmak için şirket her zaman bazı ödünler veriyor - en yeni ve en iyi teknolojileri benimsememek gibi. Bununla birlikte, iPhone SE'nin 2023 yılına kadar delikli bir ön kamera ile yeniden tasarlanacağına dair bir söylenti var ve Apple Lab tam da bunu gösteren bir konsept oluşturdu.

 

Birinci nesil iPhone SE, iPhone 5'ler ile aynı görünürken, ikinci nesil (şu anki olan) 4,7 inç iPhone 8'e dayanıyor. Üçüncü nesil için bu iPhone SE konsepti, iPhone'a benzeyen bir cihaz hayal ediyor. Kare köşeli ve küçültülmüş çerçeveli 12.


2017'de, iPhone X’in uçtan uca tasarımını mümkün kılan şeylerden biri, Apple, Dokunmatik Kimliğe sahip Ana Ekran düğmesinden kurtulurken Face ID idi. Face ID artık diğer ürünlerde mevcut olsa da, muhtemelen daha ucuz bir iPhone SE'ye sığmayacak olan pahalı bir teknolojidir. Bunun iki çözümü olabilir: Touch ID ve bir delik delme kamerası.


2020 iPad Air'de daha önce gördüğümüz gibi, Touch ID, cihazın Güç düğmesine de uygulanabilir, böylece bir Ana Ekran düğmesine ve hatta daha pahalı Face ID sensörlerine gerek kalmadan güvenli kimlik doğrulaması sağlanır. Bu sensörler olmadan Apple, hoparlörü iPhone'un üst kenarına taşıyabilir ve delikli bir ön kamera kullanabilir.


Bu fikir kulağa çılgınca gelse de, tamamen imkansız değil. Analist Ross Young, geçen ay Apple'ın iki yeni iPhone SE modeli üzerinde çalıştığını söyledi: Biri mevcut SE modelinin 5G ve yeni bir işlemciye sahip yükseltilmiş bir versiyonu olacak, diğeri ise delikli kamera ile tamamen yeni bir tasarıma sahip olacak. ve 6.1 inç ekran.


Önümüzdeki yıl 5G ile yenilenen iPhone SE'nin gelmesi beklenirken, yeniden tasarlanan sürümün 2023'e kadar piyasaya sürülmesi pek olası görünmüyor. Güvenilir analist Ming-Chi Kuo, geçtiğimiz günlerde Apple'ın mevcut çentik tasarımını “yeni iPhone'la değiştirmeyi planladığını söyledi. delikli ekran tasarımı. " Ancak Kuo, yeni tasarımın ilk olarak önümüzdeki yıl iPhone 14 modellerinden birinde tanıtılacağını savunuyor.


Her iki durumda da, Apple Lab tarafından oluşturulan konsept oldukça ilginç ve bize bu cihazın nasıl görünmesi gerektiğine dair bir fikir veriyor.

iPhone-SE-2023-konsept

iPhone-SE-2023-konsept


Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski