Samsung Yaklaşan iPhone 13 Pro Modelleri için 120Hz Ekran Üretimine Başladığı Bildirildi

 Samsung, yaklaşmakta olan iPhone 13 Pro ve iPhone 13? için LTPO ekran üretimine başladı. The Elec'in yeni bir raporuna göre, 120Hz'lik yüksek bir yenileme hızını destekleyecek olan Pro Max, LG ise 2021 iPhone serisinin alt uç modelleri için LTPS ekran üretimine başladı.

Samsung Yaklaşan iPhone 13 Pro


Apple'ın ilk kez 2017 iPad Pro'da piyasaya sürülen ProMotion teknolojisini bu yıl iPhone 12 serisine tanıtacağı söylentileri yaygındı. ProMotion, ekranın mevcut maksimum 60 Hz ile karşılaştırıldığında 120 Hz'lik daha yüksek bir yenileme hızına sahip olmasını sağlar. Ancak, 2020'ye kadar çıkan söylentiler çığına rağmen ?iPhone? Apple, iPhone'lar için 120 Hz ekran dahil etmemeye karar verdi.

iPhone 13'e mi bakıyorsunuz? Güvenilir Apple analisti Ming-Chi Kuo'ya göre, Apple bu yılın ikinci yarısında beklenen en üst seviye modelleri için 120 Hz'lik bir ekran sunmayı planlıyor.

Elec, Samsung ve LG'nin yaklaşmakta olan "iPhone" için bağımsız olarak OLED üretimine başladıklarını bildirdi. Apple'ın emriyle, programın ilerisinde kadro. Geçen yıl yaşanan küresel sağlık krizi nedeniyle ?iPhone 12? ciddi şekilde ertelendi ve Apple, 2021 iPhone'ları için olası gecikmeleri azaltmak istiyor.

Bu, iPhone 12'den bir ay daha mı hızlı? geçen yıl. Apple ?iPhone 12'yi piyasaya sürdü? COVID-19 salgınından telefonlar için bileşenlerin tedarik edilmesiyle ilgili sorunlar nedeniyle normalden daha geç.

Samsung Display, iPhone 13'te kullanılacak OLED panellerin üretimine başladı. ay ortası. Konuyla ilgili doğrudan bilgisi olan kişiler, LG Display'in yakın zamanda üretime başladığını söyledi.

Samsung, LG'den bir hafta önce organik materyal biriktirmeye başladı. Panelin bittiği modül işlemi için Samsung, LG'den yaklaşık on gün önce başladı.

iPhone 13? üst seviye modeller için 120Hz ekranın yanı sıra birkaç yeni özellik içerdiği söyleniyor. Mevcut söylentilere göre, yeni seride biraz daha kalın bir genel tasarım ve daha büyük kamera çıkıntıları ile daha küçük bir çentik bulunacak. En son ?iPhone 13? Rehberimizi kullanarak söylentiler ve sızıntılar.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski