Camdaki Kız Dizisi Billur Gerçek İsmi

Camdaki Kız Dizisi Billur karakterini canlandıran Merve Polat hakkında detaylar haberin devamında...

Kanal D ekranlarında ilk bölümü ile ekranlara gelen Camdaki Kız Dizisinde Billur karakteri oldukça merak edildi. Billur karakteri dizinin ana karakteri olan Nalan karakterinin en yakın arkadaşıdır. 

Birbirlerine yakın iki arkadaş olsalar da aslında her ikisi de birbirilerinin zıttı dır. Her zaman kendisini Billur'un yanında rahat hisseder. Açık fikirli ve kendisini çok rahat ifade etmektedir. 

Camdaki Kız Dizisi Billur Kimdir?

Camdaki Kız Dizisi Billur rolünü canlandıran oyuncunun gerçek ismi Merve Polat'tır. Merve Polat 20 Aralık 1990 İstanbul doğumludur. Tarih bölümünü İstanbul Üniversitesinde tamamlamıştır. 

Daha sonra ise Kadir Has Üniversitesi Film Drama bölümünde yüksek lisans yapmıştır. 1.61 boyunda olan güzel oyuncu 50 kilodur ve Yay burcudur.

Şimdilerde Camdaki Kız Billur rolü ile ekranlara gelen oyuncunun son olarak Siyah İnci dizisinde rol almıştı. Oyuncunun rol aldığı diğer dizi ve projeler ise şunlardır. 
Camdaki Kız Dizisi Billur Gerçek İsmi


Siyah İnci (Defne) TV Dizisi 2017
Martıların Efendisi (Gülsüm) Sinema Filmi 2017
Melek İle Serhat (Ebru) TV Dizisi 2016
Günebakan TV Dizisi 2015
Ankara’nın Dikmeni (Zeliş) TV Dizisi 2014

Camdaki Kız Dizisi Billur Kıyafet ve Elbiseleri marka model ve fiyat bilgileri için bağlantıyı ziyaret ediniz.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski