Nükleer Santrallerin Çevresine Hangi Ağaç Dikilir?

Nükleer Santrallerin Çevresine Hangi Ağaç Dikilmiştir.?

Zeytin Ağacı

Ayçiçeği
Kaktüs
Karpuz

👀👋👉Cevap İçin Tıklayınız..👈👋👀

Kim Milyoner Olmak İster Yarışması tüm heyecanı ile devam ederken yarışmacıların özellikle ikinci baraj sonrasının cevapları izleyenler tarafından oldukça merak edilmektedir. Atv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan yarışmada yarışmacılara 15 soru soruluyor. Sorulardan bir tanesi genellikle sesli soru olurken ilk 4-5 soru oldukça kolay oluyor. 

Milyoner 22 Ekim Su Emin 29 yaşında. Azerbaycan'da büyüyen yarışmacı 17 yaşında Türkiye'ye gelmiş. Böbrek Hastası olan yarışmacının mesleği doktor. Yarışmaya annesi ile birlikte katılan Su ayda 12 gün diyaliz makinasına bağlanıyor. Su Emin'in Soru ve Cevapları

1-Maydonoz
2-Kara Kedi
3-Fırça
4-360 derece
5- Kehribar Hangisinin Fosilleşmiş Halidir? Sorusuna iki jokeri de kullanan yarışmacı Ağaç reçinesi cevabını verdi.
6-Breadney Spies
7-Sava ve Tuna

En Fazla Kullanılan İlk Üç Şifreden Biri Değildir? Milyoner Sorusu 

1234
0000
4321
1111

👀👋👉Cevap İçin Tıklayınız..👈👋👀

Milyoner 22 Ekim Ramazan İzci İzmir'den katılıyor. Aslen Mardin'li olan yarışmacının soru ve cevapları.

1-X RAY cihazı
2-Uzanamadığı Ciğere
3-İngilizce
4-Karadeniz

5-İçinde Yalnızca Helim Ançüez Jalaporia bulunan bir pizza da hangisinin bir çeşide yoktur? Sorusuna Balık yanıtını veren yarışmacı elendi. Doğru Cevap Mantar olacaktı. 

Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasında 22 Ekim akşamı yayınlanan bölümde Şu anda hayata olan en iyi erkek oyuncu ödülünü iki yıl üst üste kazanmış tek kişi kimdir? Sorusunu yanlış cevap veren yarışmacı Özlem hanım yarışmadan 2000 TL ile ayrılıyor. Bu Sorunun doğru cevabı  Tom Hanks Olacaktı.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski