Eşkıya Dünyaya Dizisi Nina Kimdir?

Eşkıya Dünyaya Dizisi Nina Kimdir?
Eşkıya Dünyaya Dizisi Nina Kimdir? 


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi Nina karakterini canlandıran Aylin Veziroğlu hakkında detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz. 

Atv ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7. sezonu ile devam ediyor. Bu sezon oyuncu kadrosuna bir çok oyuncu dahil olan dizide Aylin Veziroğlu'da Nina rolü ile dizide yer alacak.
 
Edho Dizisinde Nina karakterini canlandıran Aylin Veziroğlu 23 Şubat 1997 yılında  Kocaeli ilinde dünyaya gelmiştir. Tiyatro Kasabası isimli tiyatro ekibinde ilk olarak oyunculuğa başlamıştır. Buket Kahraman ajans  oyuncusu olan Aylin Veziroğlu 2021 de ise Olağan Şüpheliler isimli dijital dizi de yer almıştır.

Uzun Soluklu dizilerde olan Edho dizisi İlk bölümü yaklaşık olarak 6 yıl önce 8 Eylül 2015 yılında izleyici ile buluşmuştu. Yeni sezonun 26 Ekim'de ekranlara gelmesi bekleniyor. 2019 yılında Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi “Yasak Elma” dizisinde oynamıştır. TRT 1 ekranlarında yayınlanan  “İncir Ağacı” dizisinde  Hicran karakterini canlandırmıştır. 

Dizi kariyerine ilk olarak “Prangalı Yarim” isimli dizi ile başlamıştır. Emanet Dizisinde rol alan oyuncu şimdilerde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinde Nina rolü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.  @art11management oyuncu olan Aylin Veziroğlu'nun instagram adresi https://www.instagram.com/aylinveziroglu/?hl=tr dir.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski