Eşkıya Dünyaya Kaan Kimdir? Tufan'ın Yeğeni

Eşkıya Dünyaya Kaan Kimdir? Tufan'ın Yeğeni
Eşkıya Dünyaya Kaan Kimdir? Tufan'ın Yeğeni 


Eşkıya Dünyaya  Hükümdar Olmaz Dizisi Tufan’ın yeğeni Kaan rolünü canlandıran Tardu Flordun hakkında detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz. 

Atv ekranlarına yayınlanan ve uzun soluklu dizilerden olan EDHO yeni sezona bir çok yeni oyuncu ile merhaba demeye hazırlanıyor. Yeni sezon ilk bölümde diziden ayrılan oyuncular da olacak elbette. Bu oyunculardan birisi de fragmandan anladığımız kadarı ile İlyas Reis olacak.  

EDHO Tufan'ın Yeğeni Kaan Kimdir?


Eşkıya Dünyaya Dizisi Kaan  Masa’nın yeni üyesi ve Tufan'ın yeğeni olarak diziye dahil olacaktır. Eşkıya Dünyaya Kaan karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Tordu Flordun  25 Mayıs 1972’yılında Başkent  Ankara’da dünyaya gelmiştir. 

Eğitimlerini Tiyatro üzerine  Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarında tamamlamıştır. Tiyatro dizi ve film oyuncusudur. 

Dizi kariyerine 1996 yılında başlayan oyuncu Kara Melek dizisinde ilk olarak rol almıştır. Son olarak Eve Dönüş Filminde rol alan oyuncu şimdilerde Edho dizisi kadrosunda Kaan rolü ile yer alıyor. 

Edho Dizisi Yıldız karakteri hakkında bilgi almak için bu bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz. 


Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski