Yalnız Kurt Dizisi Sare Kimdir?

Yalnız Kurt Sare
Yalnız Kurt Dizisi Sare Kimdir? 


Atv ekranlarında yayınlanması beklenen ve başarılı yönetmen Osman Sınav tarafından çekileceği belirtilen Yalnız Kurt Dizisi Sare karakterini canlandıracak olan Damla Kolbay hakkında detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz. 

Başarılı Dizilerin usta yönetmeni olan Osman Sınav'ın unutulmazları arasında yer alan Deli Yürek ve Kurtlar Vadisi gibi dizileri bulunuyor. Başarılı yönetmen Osman Sınav’ın yeni projesinin  “Yalnız Kurt’un dizisi olduğu ve dizinin hazırlıklarını sürdürdüğü dizide ise birbirinden yetenekli oyuncuların yer alacağı magazin sitelerinde yazılmaya başladı. 

Yalnız Kurt Dizisi Bir kahramanlık öyküsünü konu edilecek. Dizide  Damla Colbay  “Sare Türkmen” rolünü canlandıracak. 

Yalnız Kurt Sare Kimdir?

Yalnız Kurt Dizisi Sare karakterini canlandıran Damla Colbay İzmir ilinde 14 Ocak 1993 yılında dünyaya gelmiştir. Eğitimlerini Oyunculuk üzerine Dokuz Eylül Üniversitesinde tamamlamıştır. Şimdilerde Yalnız Kurt Dizisi Sare rolüne hayat veren oyuncu dizi kariyerine Kara Para Aşk isimli dizi ile başlamıştır. 

Bu dizi sonrasında Hayat Mucizelere Gebe isimli filmde rol almıştır. İçerde dizisinde Eylem karakterine hayat veren oyuncu Zengin ve Yoksul ile Hekimoğlu Dizilerinde başrollerde yer almıştır. Oyuncunun instagram hesabına https://www.instagram.com/damlacolbay/?hl=tr  adresinden ulaşabilirsiniz. 

Damla Colbay’ın Rol Aldığı Diziler ve Filmler

2019 – Hekimoğlu (Zeynep Can) (Tv Dizisi)

2019 – Zengin ve Yoksul (Aysel) (TV Dizisi)

2016 – İçerde (Eylem) (TV Dizisi)

2015 – Hayat Mucizelere Gebe (İnci) (TV Dizisi)

2014 – Kara Para Aşk (Demet) (TV Dizisi)

Dizide Sare karakteri ve bu karakteri canlandıran Damla Colbay hakkında verdiğimiz bilgilerin burada sonuna geldik. Yalnız Kurt Dizisi Oyuncu Kadrosu na ulaşmak için tıklayınız. 

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski