Üç Kuruş Dizisi Dansöz Peri Kimdir?

Üç Kuruş Dizisi Dansöz Peri Kimdir?
Üç Kuruş Dizisi Peri 

Üç Kuruş dizisi Dansöz Perihan (Peri) hakkında detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz. Yeni sezon dizilerinden olan Üç Kuruş Dizisi ilk bölümü ile yarın akşam ekranlara geliyor. Dizide rol alan karakterleri den birisi de Üç Kuruş Çıngıraklı Mahallesinde  yer alan ve  Pavyon'da  dansözlük yapan Peri karakteri oldu. 

Üç Kuruş Dizisi Dansöz Perihan Mahallede faaliyetini sürdüren Pavyonda sahne alan Dansözdür. Üç Kuruş Dizisi Şesu ile inişli çıkışlı ve kararsız bir ilişkileri vardır. Karakter ismi Perihan olsa da Çıngıraklı Mahallesinde hemen herkes onu Peri olarak bilir.

Üç Kuruş Peri karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Asena GİRİŞKEN 12 Ocak 1998 yılında Hatay ilinde dünyaya gelmiştir. 1.70 cm boyunda olan oyuncu 53 kilo ağırlığındadır. Oyunculuk üzerine eğitimlerini Craft Oyunculuk Atölyesinde tamamlamıştır. @asenagirisken kullanıcı ismi ile sosyal medya adresine ulaşabilirsiniz. 

Şimdilerde Üç Kuruş Dizisi Peri karakterini canlandıran Asena Girişken Aşk Yeniden isimli Dizide 2016 yılında rol almıştır. Rol aldığı diğer projeler ise şunlardır. 

Ozbi: Ey İstanbul (2015) Kısa Film

Aşk Yeniden (Cansu) (2016) Dizi

Yol Arkadaşım (Jülide) (2017) Sinema

Üç Kuruş (2021) Dizi

Üç Kuruş Dizisi Peri hakkında bilgiler verdiğimiz yazımızın burada sonuna geldik. Bir Önceki yazımızda bilgiler verdiğimiz Üç Kuruş Komiser Hazal hakkında detaylara bu bağlantıdan ulaşabiliriz. 

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski