Üç Kuruş Dizisi Konyalı Kimdir?

Üç Kuruş Dizisi Konyalı  Gerçek Adı
Üç Kuruş Dizisi Konyalı 


Üç Kuruş Dizisi Konyalı karakterini canlandıran Alişan Uğur hakkında detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz. 

Üç Kuruş Dizisi oyuncuları belli olurken dizide rol alan oyuncuları tanıtmaya devam ediyoruz. Üç Kuruş Peri hakkında önceki yazımızda bilgiler vermiştik. Bu yazımızda ise oldukça sevilecek olan Konyalı hakkında bilgiler vereceğiz. ,hemen herkes Konyalı olarak hitap etmektedir. 

Konyalı Bilgisayardan yasa dışı bahis siteleri gibi bir çok illegal işi oldukça kolay yapmaktadır. 

Üç Kuruş Dizisi Konyalı dizide Kartal'ın yakın adamlarından birisi olacaktır. Kartal ile hapishanede tanışan Konyalı daha sonra onun arkadaşı olmuş ve dediklerini yapmıştır. Tam bir Bilgisayar canavarıdır. Şiddet ile arası iyi olmasa da adeta şiddet onu bulur. 

Üç Kuruş Konyalı karakterini canlandıran Alişan Uğur 1 Ocak 1996 yılında dünyaya gelmiştir. 14 yaşlarında oyunculuk üzerine eğitimler almaya başlamıştır. Babası ünlü müzisyen Özkan Uğur'dur.İngiltere’de Arts Educational Schools London’da eğitimler almıştır. 

Kamera karşısına ilk olarak 2019 senesinde rol aldığı Karakomik isimli  sinema filmi ile çıkan Alişan Uğur bu filmde Rich karakterini canlandırmıştır. Hekimoğlu isimli dizide Efe rolü ile ekranlara gelmiştir. Oyuncunun instagram adresine https://www.instagram.com/shanali.1/?hl=tr ulaşabilirsiniz. 

Üç Kuruş Dizisi Konyalı karakterine hayat veren Alişan Uğur hakkında bilgiler verdiğimiz yazımızın burada sonuna geldik. 👀👋👋 Üç Kuruş Dizisi Çıngıraklı Mahallesi Nerede? Merak ediyorsanız bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz... 

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski