Vip Uçak Kiralama Hizmeti Veren Firmalar

Vip Uçak Kiralama
Vip Uçak Kiralama


Vip olarak özel uçak veya helikopter  kiralamak ya da vip olarak donatılmış özel jet kiralamak genellikle üst düzey seoların ve yöneticilerin  tercih ettiği ve yoğun olan programlarını bir nebze de olsa hafifletmek ve zamandan tasarruf  sağlamak için ulaşımda başvurdukları ideal bir seçenektir. 

Doğru Cevap:Asker Olarak Normandiya Çıkarması


Ülke dışı iş seyahatlerinde vip özel uçak kiralama veya ülke içi kısa mesafelerde vip helikopter kiralama işlemleri yoğun iş temposuna maruz kalan üst düzey ve varlıklı iş insanlarının  tercih ettiği ulaşım seçeneklerinden birisidir. Aynı gün içinde bir çok şehirde veya ülkede olmak zorunda olan üst düzey iş insanları bürokratlar ve yöneticiler özel uçak veya helikopter kiralayarak bu seyahatlerin ve toplantıralan üstesinden başarılı bir şekilde gelmektedirler. 

Vip Olarak Uçak veya Helikopter Kiralamanın Faydaları 

1-Zamandan Tasarruf 

Zaman kavramı iş insanları, bürokratlar ve üst düzey yöneticiler için oldukça önemli bir kavramdır. Kiralanacak vip uçak ve helikopterler ile zamandan oldukça tasarruf edilecektir. Siz uçuş saati gibi detaylara takılmadan sizin için uygun zaman diliminde kalkışa hazır vip uçak veya vip helikopterin sizi bekliyor olması büyük zaman tasarrufu sağlamaktadır.  

2-Konforlu Vip Yolculuk

Sizin için özenle hazırlanmış olan vip uçuş hizmeti ile ihtiyacınız olan yeme, içme, hatta uyuma, dinlenme, duş alma gibi profesyonel vip hizmetlerden yararlanma ayrıcalığınız bulunmaktadır. Sizin uçuşunuz süresince hizmet etmek amacı ile vip kurslar almış kabin personeli sizlere uçuş süresi boyunca eşlik edecektir. Tarifeli uçuşlarda bulamayacağınız uçak içinde size özel tv, internet, multimedya kaynakları, masaj yapan koltuklar gibi bir çok imkanları vip özel jetlerde bulabilirsiniz.

3- Rota ve Güzergah Değiştirme 

Vip Uçak ile yolculuk yapmanın en güzel taraflarından birisi de anlık olarak rota değiştirme imkanınızın olmasıdır. Uçağın yakıt kapasitesi ile doğru orantılı olarak rota ve hava alanı değiştirme imkanına sahip olunması da vip yolculuğun ayrıcalıkları arasındadır. 

4- Güvenlik ve Özel Hayatın Gizliliği

Vip olarak uçak veya helikopter yolculukları ile güvenliğinizi en üst seviyede tutabilir ve özel hayatınızın gizliliğini korumanız da mümkün olmaktadır. Uçuşunuz ile ilgili olarak güvenlik önlemleri sizin veya aracı firmalar tarafından tam olarak alınabilir.

5-VIP Giriş ve Çıkışlar: 

Vip Uçak ile seyahat etmeden önce vip yolcular için hazırlanan ve özel olarak dizayn edilen alanlarda ve bekleme salonlarında uçuş saatini bekleme imkanı ve hızlı check-in işlemleri yapılabilmektedir. 

Vip Uçak Hizmetleri Kimleri Kapsar 

Vip olarak özel uçak kiralayarak seyahat etmek bireysel olabileceği gibi kalabalık gruplar ile de mümkün olmaktadır. Özellikle spor kulüpleri deplsman maçlarına giderlerken, müzik grupları turnelerinde, siyasiler ve bürokratlar uluslar arası gezi ve ziyaretlerinde vip uçak kiralama hizmetlerinden yararlanmaktadır. Bunun yanı sıra üst düzey seo ve yöneticiler iş gezileri gbi bir çok etkinlikte bu yola başvurmaktadır. 

1-Vip Uçak ile İş Seyahatleri

İş seyahatlerinden tutunda, şirketlerin ve holdinglerin yönetim kurulu ve finansal toplantıları, üst düzey yöneticilerin tanıtım gezileri, konferanslar ve seminerler,  fuarlar ve bu tarz organizasyonlara katılmak amacı ile dünya çapında grup charter uçuşları tercih edilebilmektedir. 


2-Vip Uçak ile Geziler ve Seyahatler 

Hobi amaçlı gezi düzenleyenler, arkadaş toplulukları, turlar gibi etkinliklere katılmak isteyenler özel jet veya charter uçak kiralama yoluna gidebilir. 

3-Vip Uçak İle Spor Organizasyonları

Vip olarak özel uçak kiralama hizmetleri ile uluslar arası olimpiyatlar, spor organizasyonları, kulüplerin UEF ve Şampiyonlar Ligi maçları ve diğer spor etkinliklerinde kulüp olarak topluca vip uçak kiralanması mümkündür. Böylelikle sporcular ve teknik heyetler seyahatin vereceği yorgunluğu en aza indirirler. 

4- Diğer Özel Etkinlikler 

Kişisel olarak veya topluca özel uçak kiralayarak Doğum günlerinden tutunda, partilere, düğün merasimleri gibi eğlence amaçlı organizasyonlara hızlı güvenli ve vip olarak gidilebilmektedir. 

Özel Uçak Kiralama Fiyatları 

Özel uçak ve özel jet kiralama fiyatları gidilecek olan mesafe, ülke içi veya dışı seyahat, tarihler, vip hizmetler, yolcu kapasitesi gibi faktörlere bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. 

Özel Jet Uçak Tipleri Nelerdir?

Uçakların modelleri, taşıyabilecekleri yolcu kapasiteleri, uçuş süresine, gidilecek mesafe gibi kriterlere bağlı olarak bir çok tip ve model uçak bulunmaktadır.

Özel Uçak Kiralamada Hangi evraklar Gerekli?

Uçuşa katılacak olan yolculara ait isim ve yolcu listesi,  pasaport örnekleri, vize gereken ülkeler için vize bilgileri ve uçuştan iki üç gün önce doldurulması gereken formlar ve kimlik bilgileri gerekmektedir. 

Vip Uçak Kapasitesi Nedir?

Özel vip jet uçak tabir edilen uçaklar genellikle 3 ila 16 kişilik olmaktadır. Bu durum değişkenlik göstermektedir. Bunun yanı sıra kalabalık gruplar için 16-180  yolcu kapasiteli  uçaklarda yer almaktadır. 

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski