Yargı Dizisi Rıdvan Kimdir? Gerçek Adı

Yargı Dizisi Rıdvan Kimdir
Yiğit Kalkavan Kimdir? Yargı Dizisi Rıdvan 


Yargı Dizisi Rıdvan karakterini canlandıracağı tahmin edilen oyuncunun gerçek adı Yiğit Kalkavan hakkında detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz.

Yiğit Kalkavan Kimdir? Yargı Dizisi Rıdvan 

Yargı Dizisi Pars Savcının katibi olan Rıdvan sürekli savcıdan fırça yiyen birisidir. Gülümsemesi ile dikkat çeken Rıdvan iyi bir haber verdiğinde Savcı Pars'ın taktirini de toplamaktadır. 

Yargı Dizisi Pars Savcının katibi Rıdvan karakterini canlandıran Yiğit Kalkavan 30/01/1993 yılında dünyaya gelmiştir. Rize doğumlu olan oyuncu lisanslı sporcudur. Lisanslı olarak  trambolin sporcusudur. 

Oyunculuk üzerine eğitimlerini Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tamamlamıştır. Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü mezunudur. 

Şimdilerde ismi Yargı Dizisinde geçen Yiğit Kalkavan Küçük Kadınlar, Kanıt, Öyle Bir Geçer Zaman ki gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak  Deli Gönül dizisinde Rapçi Bora karakterini canlandırmıştır. 

Yiğit Kalkavan Yer Aldığı Diziler

Yargı- Rıdvan (2021)

Özelden Yürüyenler- Cem (2021)

Menajerimi Ara- Selim (2020-2021)

Ufak Tefek Cinayetler- Bora (2018)

Deli Gönül (2017)

Öyle Bir Geçer Zaman ki- Gurur (2010)

Küçük Kadınlar- Mehmet (2008)

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski