Android TV' Box YouTube Reklamlarını Engelleme

 Android TV' Box YouTube Reklamlarını Engelleme YouTube reklamları her zaman buradaydı ve platformun para kazanmasına yardımcı oluyorlar ve bu da içerik oluşturuculara da uzanıyor. Ancak, reklamların çok fazla olduğu durumlar vardır ve bu hepimizin hemfikir olabileceği bir şeydir.

Android TV' Box YouTube Reklamlarını Engelleme


Android TV Box için durum daha da kötü. Durum böyle çünkü diğer cihazlarda, örneğin bilgisayarlarda veya akıllı telefonlarda, kullanıcılar onlardan kurtulmak için zahmetsiz yollar kullanabilirler. Örneğin Android telefonlar için bir reklam engelleyici indirebilir veya sıradan YouTube benzeri temalardan çok daha üstün özelliklere sahip YouTube Vanced'i yüklemeyi seçebilirsiniz.


Bilgisayarlar için daha da kolay: Chrome Store'da çok sayıda YouTube reklam engelleyici uzantısı var. Opera ve Brave gibi diğer tarayıcılarda yerleşik reklam engelleyiciler bulunur, bu nedenle deneyiminiz oldukça sorunsuz ve reklamlar ve izleyiciler tarafından kesintiye uğramaz.



Android TV Box

İnsanların akıllı TV'lerinde YouTube reklamlarından şikayet ettiğini her zaman görüyorum.


Ne yazık ki, Samsung TV'lerde Tizen veya LG akıllı TV'lerde webOS gibi platformlarda yapabileceğiniz pek bir şey yok çünkü bunlar farklı ekosistemler ve kullanıcılara Android'de olduğu gibi uygulamaları önceden yükleme özgürlüğü vermiyor.


Ancak, TV'niz Android TV kullanıyorsa, can sıkıcı reklamlardan kurtulmanın birçok yolu olduğunu bilmelisiniz, ancak ben size yalnızca en iyi ve zahmetsiz çözümü vereceğim. Bir yıldan fazla süredir benim için çalışıyor ve o zamandan beri önceden yüklenmiş ve resmi YouTube uygulamasına dokunmadım.


Belirtildiği gibi, TV'nizin gerçekten Android çalıştırdığından emin olun (yerel olarak mevcut TCL'ler, Hisense de dahil olmak üzere birçok TV'de bulunur). Diğerleri, Mi Box 3 gibi bir Android akış kutusu kullanıyor olabilir.

Smart YouTube


Android TV Box için Smart YouTube apk indir

Buraya gidin ve Android TV için Smart YouTube uygulamasını indirin. Uygulamanın küçük olduğunu fark edeceksiniz, ancak bunun nedeni, ihtiyacınız olmayacak kaputun altından sıyrılmış olmasıdır. Temel işlevsellik hala orada.

Bir sonraki adım, uygulamayı yüklemektir. Bunu yapmanın birçok yolu vardır: uygulamayı bir flash sürücüye aktarın, yayın kutunuza veya TV'nizin USB çıkışına bağlayın, bir dosya yöneticisi uygulaması kullanarak sürücüye gidin ve uygulamayı çalıştırın. Alternatif olarak, benim yaptığım da bu, dosyayı Google Drive'ınıza yükleyin ve ek depolama seçeneklerini destekleyen bir dosya yöneticisi kullanarak dosyaya TV'nizden erişin. Solid Explorer kullanıyorum. Ardından, uygulamayı oradan yükleyin. Ayrıca, Android TV Box kutularının çoğu, arama yapabileceğiniz ve apk indirebileceğiniz tarayıcıları desteklemediği için bu ipuçlarını sunuyorum.

O zaman bu kadar, hiçbir şey yapılandırmanıza gerek yok. Uygulama tüm reklamları atacak ve bundan sonra mutlu bir insan olacaksınız.

Bu arada, özelleştirilmiş içerik için yine de Google hesabınıza giriş yapabilirsiniz.


Sistem genelinde reklam engelleyiciler yüklemeyi içeren başka seçenekler de vardır. Uygulamaların kurulumu zor ve bazı durumlarda çalışmıyorlar.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski