Annemizi Saklarken Dizisi Handan Kimdir?

Annemizi Saklarken Dizisi Handan
Annemizi Saklarken Dizisi Handan Kimdir?

Annemizi Saklarken Dizisinde Handan karakterini canlandıran Hande Doğandemir'in kariyeri ve Dizide giydiği kıyafetlerin marka model ve fiyatları hakkında detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz. 

Dizide Handan karakteri 3 çocuklu Nişantaşı'nda bir moda atölyesinde özel müşteri asistanı olarak çalışmaktadır. Burada çalışırken İşyerine gelen Zerrin ve Dündar karakterlerinin evlilik yıldönümleri için evlerine elbise provasına gidip gelmeye başlar. 

Çok yakında Star ekranlarında izleyenler ile buluşacak olan Annemizi Beklerken Dizisinde Hande Doğandemir'in canlandırdığı Handan dizinin önemli oyuncularından birisidir. 

Annemizi Saklarken Dizisi Handan karakterini canlandıran Hande Doğandemir Başkent Ankara'da 22 Kasım 1985 yılında dünyaya gelmiştir.1.70 metre boyunda, 53 kilo ve Yay burcudur. Eğitimlerini Sosyoloji üzerine Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesinde tamamlamıştır. Sinema, tiyatro ve dizi oyuncusudur. 

Şimdilerde Annemizi Saklarken Dizisinde Handan rolünü canlandıran Hande Doğandemir Son olarak Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştı. 

Hande Doğandemir’in rol aldığı diziler ve filmler:

Can Kırıkları- 2018

Kaybedenler Kulübü Yolda – 2018

Her Şey Aşktan (Pelin) (Sinema Filmi)- 2016

Racon: Ailem İçin (Yağmur/Azra) – 2015

Bana Masal Anlatma (Ayperi) (Sinema Filmi) – 2015

Güneşi Beklerken – 2013-2014

Şubat – 2012

Leyla ile Mecnun – 2012

Böyle bitmesin (Ceylan) – 2012

İbret-i Ailem (İpek) – 2012

Sen de Gitme (Aslı)- 2011-2012

Keskin Bıçak (Aslı) – 2010

Kahramanlar (Zeynep) – 2010

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski