Kalp Yarası Dizisi Betül Gerçek Adı

Kalp Yarası Dizisi Betül karakterini canlandıran Zehra Yılmaz hakkında detaylar haberin devamında...

Kalp Yarası Dizisi Betül Gerçek Adı
 
Kalp Yarası Betül Kimdir? 

Kalp Yarası Dizisinde Betül Hande karakterinin en yakın arkadaşı ve onun dert ortağıdır. Oldukça fedakar olan Betül hırslardan uzak dert dinlemede üstüne olmayan bir karakter olarak dizide rol alacaktır. İlk bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek olan dizide Betül rolünü canlandıran Zehra Yılmaz'ı tanıyalım.. 

Zehra Yılmaz Kimdir? Kalp Yarası Betül

Kalp Yarası Betül karakterini canlandıran Zehra Yılmaz, İstanbul ilinde 1994 senesinde dünyaya gelmiştir. Sinema eğitimlerini Marmara üniversitesinde tamamlamıştır. Oyunculuk üzerine eğitimleri ise  Cüneyt Sayıl oyunculuk atölyesinde de tamamlamıştır. Zehra Yılmaz dizi kariyerine  Bodrum Masalı dizisi ile başlamıştır.  @zehraylmz kullanıcı ismi ile sosyal medyada yer almaktadır. 
 
Zehra Yılmaz’ın Yer Aldığı Diziler

Bodrum Masalı
Kara Yazı
Cennetin Gözyaşları
Kimse Bilmez
Gençliğim Eyvah
 
Kalp Yarası Dizisi Betül'ün son bölüm giydiği kıyafet ve elbiseler ile ilgili detaylı bilgileri ve giydiği elbise, etek, gömlek, ceket, bluz, pantolon, şort, kazak gibi kıyafetlerin  marka, model ve fiyat bilgileri için Kalp Yarası Oyuncu kıyafetleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 

Kalp Yarası Dizisi Betül karakteri hakkında verdiğimiz bilgilerin burada sonuna geldik. İlk bölümü ile bu akşam atv ekranlarında yayınlanacak olan dizi ile ilgili tüm detaylar vipdizi.com farkı ile sitemizde yer almaktadır. 
 

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski