Elbet Bir Gün Dizisi Janset Kimdir?

Elbet Bir Gün Dizisi Janset Kimdir?
Elbet Bir Gün Dizisi Janset Kimdir? 


Elbet Bir Gün Dizisi Janset Ekin karakterini canlandıran Eylül Lize Kandemir hakkında detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz. 

Fox ekranlarında yeni sezon dizileri arasında yer alan Elbet Bir Gün dizisi oyuncu kadrosu netleşti. Dizinin kısa bir süre sonra ekranlara gelmeye başlaması beklenirken oyuncu kadrosuda dizi severler tarafından merak edilmektedir. 

Elbet Bir Dizisi Janset karakteri Murat'ın asistanı olarak dizide yer alacaktır. Janset, ailesi tarafından iyi yetiştirilmiş inatçı ve hırslı birisidir. Murat Güven'e hissettikleri yüzünden zaman zaman hata yapan bir karakterdir. 

Elbet Bir Gün Janset rolünü canlandıran Eylül Lize Kandemir 2001 yılında dünyaya gelmiştir. 1,75 metre boyunda olan oyuncu 56 kilodur. Dizi kariyerine Zemheri dizisi ile başlamıştır. https://www.instagram.com/eylullize/ kullanıcı ismi ile sosyal medyada yer almaktadır. 

Elbet Bir Gün Dizisi Mevsim karakteri hakkında detaylar için bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz. 


Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski